Bianca de la Puterea Dragostei a început iar să plângă! Acuzațiile care i s-au adus au adus-o în pragul disperării! Raluca: "Nu cred în lacrimile tale"

Bianca de la Puterea Dragostei a izbucnit iar în plâns. Acuzațiile aduse au adus-o în pragul disperării, iar ea a cedat!

Autor: R.L.

In articol:

Bianca de la Puterea Dragostei este acuzată că o atacă pe Raluca Marina folosindu-se de fanii ei, celebrii Bibișori. Biancăi i se reproșează că îi pune pe susținătorii ei să o jignească pe Raluca Marina, deși în față îi spune că sunt prietene.

Bianca a plâns și a negat acuzațiile aduse

Disperată de acuzațiile care i se aduc, Bianca a început să plângă. Tânăra spune despre Raluca Marina că îi este foarte apropiată și neagă implicarea ei în atacurile Bibișorilor.

"Iar sunt acuzată de ceva ce nu am făcut. Nu mai suport! De unde să știu? Eu nu îi cunosc pe oamenii ăia, nu știu ce fac ei", a spus Bianca de la Puterea Dragostei, cu lacrimi în ochi.

Citeste si: Cine este Andreea Cipcă, iubita lui Florin Piersic Jr. ”Aveam 25 de ani. Credeam că tot ce zboară se mănâncă"- kfetele.ro

Citeste si: Care a fost motivul divorţului dintre Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu? Iată ce a spus designerul despre soţia lui- bzi.ro

Raluca Munte crede că Bianca joacă teatru și se victimizează.

"Nu cred în lacrimile tale, Bianca, oricât ai plânge", a spus Raluca.

Citeste si: Andrei și Jador luptă pentru inima Siminei! Dezvăluiri neașteptate: „Mi-a dat de înțeles că vrea să ne cunoaștem”

Citeste si: Atingeri interzise între Daniel și Marina de la Puterea Dragostei! El a recunoscut tot: „Nopțile petrecute împreună...”

Bianca a continuat pledoaria. "Marina îmi este foarte dragă, ne-am apropiat foarte tare. O consider prietenă", a explicat Bianca.

Citeste si: Mama Marinei, apariție de senzație, din nou, la ”Puterea Dragostei”! Atunci cu făcălețul, acum cu polonicul!

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Are 28 de ani și nu a mai avut un iubit de trei ani! Bărbații fug de ea când aud ce obiceiuri sexuale are în dormitor

Andrei și Jador luptă pentru inima Siminei! Dezvăluiri neașteptate: „Mi-a dat de înțeles că vrea să ne cunoaștem”

Atingeri interzise între Daniel și Marina de la Puterea Dragostei! El a recunoscut tot: „Nopțile petrecute împreună...”

4 zodii încep o perioadă excelentă. Leii fac investiții profitabile

VESTEA CEA MARE a venit din Ucraina! Anunțul a fost făcut chiar acum: Rusia SE PREGĂTEȘTE SĂ...

Cine este Florin Piersic Jr. „Nu am avut o relație reală”

Legătura dintre alunițe și cancerul de piele. Semnele care atrag atenția medicilor

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies