Bianca de la Puterea Dragostei ar fi încercat să se sinucidă! „A luat un pumn de pastile”

Bianca de la Puterea Dragostei ar fi amenințat că îți va pune capăt zilelor, din cauza imaginilor recent apărute pe internet.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Bianca de la Puterea Dragostei este în acest momment unul dintre cei mai controversați concurenți de la emisiunea din Istanbul. Recent a ieșit la iveală că tânăra a făcut videochat și imagini compromițătoare cu ea au apărut în mediul online și au fost redistribuite de fanii show-ului.

Una dintre telespectatoarele fidele alea emisiunii a aflat că Bianca de la Puterea Dragostei ar fi amenințat că se sinucide după ce au apărut imaginile cu ea făcând videochat. „Se pare că Bianca i-a zis ieri lui Livian cum că se sinucide și de aceea cei doi s-au întâlnit ieri la hotel și apoi au făcut vlog-urile separat.

fara descriere

Rămân uimită să aflu că la fel, în timp ce era cu acel iubit cu care a făcut ce a făcut, la fel amenința că se sinucide dacă o lasă... De la amenințări la fapte a fost uns ingur pas, deoarece ea a luat un pumn de pastile din cauza lui... Și într-o altă zi a luat un pumn de pastile din cauza părinților/ familiei ei. Ea este în stare de orice. Cred că e de ajuns cât s-a vorbit de ea...” , a scris fidela telespectatoare, care este deja celebra printre ceilalți fani ai show-ului.

Livian, primele explicații despre Bianca de la Puterea Dragostei, după ce a văzut imaginile compromițătoare

După aproape două zile de tăcere, Livian a publicat primul video în care vorbește despre scandalul în care este implicată Bianca de la Puterea Dragostei. Recent s-a aflat că bruneta a făcut videochat și a fost protagonista unor filme pentru adulți care au devenit virale printre telespectatorii emisiunii.

fara descriere

„Prieteni, susținători, admiratori, fanatici, vă pup și vă mulțumesc că sunteți alături de mine și nu numai de mine, în momentele astea cruciale, ci foarte mare parte alături de Bianca. Subiectul acestui clip este reacția mea asupra celor apărute pe internet. Vreau să vă spun să nu porniți pe ideea că „vii și tu să o scoți pe Bianca” sau „vii și tu să o bagi pe Bianca și să te scoți pe tine”. Eu vorbesc cât se poate de neutru, cât se poate de imparțial, ca și cum aș fi un simplu urmăritor, cu toate că simt ce simt pentru Bianca și mi-a dovedit ce mi-a dovedit în lunile astea.

Acum trebuie să vă spun ce am simțit eu când am văzut toate astea. Eu cu Bianca ne-am despărțit de două săptămâni. Ne-am despărțit pentru că aveam noi discuțiile noastre, în fine. În astea două săptămâni îmi erau greu să stau departe de ea, ei îi era greu să stea departe de mine, ea dorindu-și să mă recucerească, și nu numai ea, că și eu mi-am dorit, dar știam că ceva nu merge. Aproape a reușit, o să vedeți în emisiune, au fost niște clipe extraordinar de frumoase.

Citește continuarea AICI

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate