Bianca Drăgușanu a criticat aspru femeile întreținute: „Aș înnebuni”

Bianca Drăgușanu este una dintre vedetele de la noi care a stat mereu în lumina reflectoarelor și nu s-a ferit să dea detalii despre viața ei personală.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Bianca Drăgușanu și-a dat seama că a oferit prea multe detalii cu privire la viața ei personală și spune că regretă acest lucru, ba mai mult, ar vrea să se axeze pe carieră. 

Citeste si: Replica lui Tudor Gheorghe, după ce a primit critici de la Funeriu și Caramitru, pe motiv că ar face propagandă pro-comunism: "Prostiile pe care le debitează..."

Citeste si: Transsexualul Delia, dezvăluiri uluitoare despre planurile pe care le avea cu Marius Elisei: „Dacă nu afla presa eram împreună acum!”

Citeste si: Manuela de la Puterea Dragostei, mesaj pentru Turcu după ce iubitul Roxanei a amenințat-o

Bianca Drăgușanu, totul despre ipostza de femeie întreținută: „Aș înnebuni”  

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate vedete de la noi, mai ales după scandalurile dintre ea și Alex Bodi. După ce toată presa a aflat de fiecare amănunt al vieții sale personale, Bianca Drăgușanu a decis că este timpul să acorde o mai mare importanță vieții profesionale și să își crească afacerea cu haine.

fara descriere

„M-am detașat de lucrurile negative din viața mea și de oamenii care mi-au făcut rău în viața mea, voluntar sau involuntar. Am început să mă implic mult mai mult în ceea ce mă ajută să am un trai mai frumos. Am început anul acesta în forță. Atunci când am vorbit depsre viața mea personală am greșit că am dat prea multe amănunte, am dat prea puțină importanță vieții profesionale. Sunt un om care și-a asumat mereu ceea ce a făcut și a zis.", a declarat Bianca Drăgușanu, în cadrul unei emisiuni tv.

fara descriere

Bianca Drăgușanu a fost întrebată în cadrul aceleași emisiuni tv ce părere are despre femeile întreținute și a fost vehementă în răspunsul ei. Vedeta spune că se bucură că are propria afacere și că nu este nevoită să stea la mâna bărbatului, ceea ce îi aduce o mai mare satisfacție.

„Sunt binecuvântată pentru că nu merg la muncă, merg într-un loc în care creez. Aș înnebuni să fiu o femeie întreținută care să stea toată ziua pe Facebook. Trăiesc mai mult decât decent din acest busineess.", a mai spus Bianca Drăgușanu, în cadrul emisiunii. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate