Bianca Drăgușanu a dezvăluit de ce nu mai face nuntă cu Alex Bodi! Motivul e incredibil

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt împreună, în ciuda certurilor, și au de gând să facă și nuntă.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

bianca dragusanu si alex bodi


In articol:

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au amânat nunta!

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au căsătorit civil la începutul lunii august, iar la sfârșit de septembrie ar fi trebuit să se cunune și în biserică și să facă petrecerea de nuntă. După o ceartă cu scântei în parcarea unui restaurant din București s-a spus că s-ar fi despărțit și ar fi anulat nunta, însă adevărul este altul.

alex bodi si bianca dragusanu

Bianca Drăgușanu recunoaște că ea și soțul ei sunt încă împreună, dar că se ceartă periodic. Chiar și așa, blondina a făcut declarații despre nunta pe care nu au vrut s-o facă acum pentru că... e toamnă și plouă!

Bianca Drăgușanu a dezvăluit de ce nu mai face nuntă cu Alex Bodi! Motivul e incredibil

”Noi avem o relație, oricum, foarte spumoasă. Fiecare zi din viaţa noastră este diferită, palpitantă, incitantă, excitantă. E cu de toate. Suntem din foarte multe puncte de vedere, foarte asemănători şi asta poate că nu este un lucru foarte bun. El mă întrece pe mine la orice: de la capitolul haine şi pantofi, până la capitolul orgoliu. De fiecare dată când ne-am despărţit, eu tot timpul am zis „Gata. Punct. La revedere”. Noi nu ne-am despărţit ca să ne împăcăm vreodată, noi ne-am despărţit ca să ne depărţim, dar de fapt, timpul şi faptele ne-au demonstrat că nu putem trai unul fară celălalt. (…) De aia mă iubeşte. Nu poate trăi fără mine. A încercat de câteva ori, dar nu a reuşit”, a declarat Bianca Drăgușanu într-un interviu pentru un post de televiziune.

Citeste si: Bianca Drăgușanu l-a prezentat pe Alex Bodi tatălui ei! Iată cum s-au fotografiat cei doi bărbați din viața divei

Citeste si: Afacerile Biancăi Drăguşanu sunt aproape de dezastru! Profitul s-a micşorat de trei ori, iar datoriile au crescut de aproape 25 de ori! Gaura financiară e uriaşă!

Citeste si: Bianca Drăgușanu a luat o decizie importantă! E vorba de relația ei cu Alex Bodi și nimeni nu se aștepta la așa ceva

Ceremonia religioasă a fost amânată pentru 2020, a declarat Bianca.

”Noi avem tot ce ne trebuie, dar nu avem timp. Acum a venit toamna, ce ar însemna să plouă afară şi să îmi murdăresc rochia de mireasă de la călcâi până la genunchi. Aştept primăvara şi facem nuntă sau divorţ. El vrea doi băieţi dintr-o dată. Nu ştiu dacă pot să duc atât de mult. Dacă vrea acum, da, dacă nu, nu. Vreau să fie înainte de Crăciun, ca să vă dau vestea. Timpul are toate răspunsurile şi mie nu îmi place sa fiu purtătorul de cuvânt al unei relaţii. Este singurul bărbat din viaţa mea care a luat vreodată decizii. Cu el, situaţia e diferită. Naşa şi-a găsit naşul”, a mai spus Bianca Drăgușanu pentru o emisiune TV.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate