Bianca Drăguşanu, jocuri de seducţie cu musculosul Alex! Primele imagini ”intime” cu vedeta şi noul iubit! | VIDEO EXCLUSIV

Bianca Drăguşanu a ieşit în oraş cu noua ei cucerire, musculosul Alex.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

WOWbiz.ro prezintă în premieră primele imagini în tete-a-tete cu Bianca Drăguşanu şi noul ei iubit, Alex. Paparazzii au surprins imagini cu cei doi îndrăgostiţi singuri, la o masă de restaurant, într-un centru comercial din Capitală.

Cei doi au stat de vorbă preţ de aproape o oră, timp în care Bianca s-a ridicat de câteva ori, expunându-şi un tricou cu buricul gol cu însemne uşor obscene. La plecare s-a putut observa că şi musculosul Alex avea exact acelaşi tip de tricou, cu un deget mijlociu pe spate. Nu se ştie exact cui îi este adresat mesajul însă merită remarcat faptul că cei doi îşi aleg deja hainele împreună, semn că deja formează un cuplu.

Interesant a fost şi gestul făcut de bărbat, care s-a oprit la un moment dat şi a şters-o pe Bianca pe faţă, nu se ştie de ce. În acest caz, mesajul este clar: au ajuns la un grad mare de apropiere şi intimitate care le permite să se comporte astfel în public. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate