Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu mai divorțează

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu mai divorțează săptămâna viitoare

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au răzgândit și nu mai divorțează.

Bianca Drăgușanu și soțul ei, cu care s-a căsătorit la începutul lunii august a acestui an, au decis să nu mai meargă la notar săptămâna viitoare pentru a divorța.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu mai divorțează

Despărțirea oficială și în fața legii ar fi trebuit să aibă loc săptămâna viitoare, însă cei doi parteneri au hotărât să mai acorde o șansă relației lor tumultuoase și plină de năbădăi. Potrivit jurnaliștilor de la cancan.ro, Drăgușanca și Bodi nu se vor mai prezenta la divorț.

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au plecat ieri în vacanță, iar azi sunt despărțiți! Ce gest a făcut ea

Citeste si: Adevărul despre sarcina Biancăi Drăgușanu! Ce se întâmplă chiar în aceste momente între celebra blondă și iubitul ei, Alex Bodi! EXCLUSIV

Citeste si: Alex Bodi și-a părăsit soția pentru a fi cu Bianca Drăgușanu: „El era căsătorit pe vremea aia și ne-am îndrăgostit”

Bianca și Alex au plecat la Budapesta pentru o scurtă și intensă escapadă romantică. Mai mult, blonda și soțul ei vor să facă și un copil împreună. Surse apropiate cuplului au declarat că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi își doresc mult să conceapă un bebeluș, așa că nu este exclus ca în curând să primim vestea unui copil în familia lor.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au o relație cu năbădăi. După ce s-au căsătorit civil la începutul lunii august, s-au certat, s-au despărțit și s-au despărțit de mai multe ori. Deși acțiunea de divorț era stabilită pentru luna decembrie, chiar și atunci când apăreau împreună spuneau că vor merge mai departe cu separarea, însă acum pare că amândoi s-au sucit și nu mai vor să divorțeze, cel puțin deocamdată.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate