Bianca Drăguşanu suspină dupa iubitul ei. Uite ce mesaje de dragoste i-a trimis din India

Bianca Drăguşanu suspină dupa iubitul ei. Uite dovada.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Bianca Drăguşanu şi noul ei iubit, milionarul Alex Bodi, s-au întors de curând dintr-o vacanţă de cinci stele în Spania şi în Franţa.

La Paris, cei doi îndrăgostiţi s-au cazat la Paris unde omul de afaceri a avut grijă să-şi răsfeţe iubita la hotelul "Four Seasons George al Cincilea", unul dintre cele mai scumpe stabilimente din capitala Franţei.

Apartamentul pe care l-au ales costă 1500 de euro pe noapte şi se numără printre preferatele vedetelor de la Hollywood.

Ei bine, bomba acum vine. În escapada de cinci stele, Bianca şi actualul ei partener de viaţă nu sunt singuri ci însoţiţi de fiicele afaceristului, două puştoaice adorabile care par să o îndrăgească deja pe vedetă.

Bianca Drăguşanu suspină dupa iubitul ei. Cei doi sunt împreună de la începutul lui septembrie

În urmă cu câteva zile însă, Bianca a plecat pentru o perioadă în India, alaturi de alte vedete, sa filmeze pentru un reality show. Blonda suspină deja de dorul iubitului ei şi îi trimite tot felul de mesaje pe insta story.

"Mi-aş dori să fii aici alături de mine", sau "cât de mult mi-ar fi plăcut să vedem acest apus amândoi" sunt doar câteva dintre postările vedetei.

Bianca Drăguşanu şi afaceristul Alex Bodi formează un cuplu de la începutul lunii septembrie, dar relaţia dintre ei este foarte serioasă.

Diva s-a împrietenit deja cu fiicele afaceristului, ba chiar au petrecut si o vacanţă peste hotare împreună. Milionarul si fosta soţie a lui Victor Slav au în plan şi o colaborare în afaceri dupa ce blonda se va întoarce din ASIA.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate