Puterea Dragostei: Nelson Mondialu, intervenție de urgență la emisiune! Cum și-a pus la punct băiatul, pe Livian: "Eu nu o vreau! Să nu vină cu ea acasă"

Nelson Mondialu, tatăl concurentului Livian, a avut o intervenție de urgență la Puterea Dragostei, prin Skype.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

livian puterea dragostei

In articol:

  Nelson Mondialu, tatăl concurentului Livian, a avut o intervenție de urgență la Puterea Dragostei, prin Skype. El a ținut să-și avertizeze încă o dată băiatul cu privire la deciziile amoroase pe care le-a făcut și pe care el, împreună cu soția lui, le consideră greșite.

  Citeste si: Livian de la ”Puterea Dragostei”, declarații emoționante despre tatăl său! Cum s-a împăcat cu Nelson Mondialul după scandalul cu Bianca


  Tatăl concurentului se opune vehement relației dintre el și Bianca.

  andreea mantea

  "Nu sunt supărat pe voi, nu mă mai interesează. Să îi spuneți la Mantea că nu sunt supărat, dar nu mai vreau să iau nicio măsură. Să-l apere acolo Bianca, poate să răspundă și singur, are 24 de ani, e descurcăreț. Toate problemele au fost provocate de Bianca, că doar o iubește, nu? Eu mă cert cu soția pe tema asta. Ea într-o cameră la televizor, eu în alta. I-a făcut masaj între degetele de la picioare, vedeți cât o iubește?
  Nevasta mi-a zis că numai îl încurc. Așa că vă pupă tata!"

  Nelson Mondialu nici nu vrea să audă de o eventuală descalificare a lui Livian, pentru a fugi cu Bianca. Desi nu isi mai dorea vreo interventie, Nelson Mondialu a revenit prin Skype, mai ales ca..."Intru de dragul doamnei Mantea. Prima dată când am apărut la tv, doamna Mantea mi-a dat valoare.", a spus el. 

  "Eu mă gândesc că el nu e așa îndrăgostit! N-am nimic cu fata, dar nici nu o vreau! E cea mai mare greșeală a lui. Fata potrivită pentru Livian este Andra", a mai spus el.

   

  Galerie foto  Urmatorul articol
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate