Blestem peste familia lui Adi Caval? Lautarul este bolnav si sotia lui a ajuns in spital -  VEZI ce au patit cei doi

Adi Caval si sotia lui au ajuns la pat. Lautarul a facut toxiinfectie alimentara, iar sotia lui a facut pneumonie si a ajuns la spital.

Distribuie pe:

##VIDEO6950##

Se pare ca Adi a mancat pe unde a apucat din cauza faptului ca sotia lui nu a fost acasa si din aceasta cauza i-a fost foarte rau si cand nu a mai suportat a mers la Urgenta pentru a primi un tratament de la medici.

fara descriere"Ma simt mai bine, dar mi-a fost foarte greu. Este foarte greu fata sotia mea acasa. Eu nu stiu nimic sa fac, fara ea, mi-e foarte greu. Sper sa se faca repede bine ca sa vina acasa. Am facut un senvis cu doua felii de parizer si mi-a venit sa vomit, m-am deranjat la stomac si n-am mai rezistat si m-am dus si eu la urgenta la spital. Doctorii mi-au dat foarte multe medicamente de nici nu stiu cum sa le mai iau. Mi-a facut soacra-mea mancare si ceaiuri ca sa-mi fie bine" a spus Adi la Drept la Tinta.

"Sotul meu s-a imbolnavit de dorul meu. De miercuri am avut temperatura, ma simteam epuizata, obosita si am mers la spital ieri. Am pneumonie, dar se vindeca. Nu stiu cat ma tin aici"
a spus sotia lautarului la Kanal D.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate