Bloggerii, atac dur la Andreea Esca, după ce a recunoscut că a avut COVID-19! ”A mințit că a avut mască la petrecere”! Ce spune Șerban Huidu despre vedeta PRO TV?

Bloggerii au reacționat dur după interviul acordat de Andreea Esca, în care a recunoscut că a fost infectată cu COVID-19.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Andreea Esca a avut COVID-19 – un subiect care a devenit o dezbatere națională după ce vedeta numărul 1 a PRO TV a recunoscut că s-a infectat. Interviul a provocat un val de hate la adresa cunoscutei prezentatoare dar și reacții dure din partea celor mai importanți bloggeri români.

Zoso: ”Esca a mințit că avea mască la petrecere”

Zoso a scris că Andreea Esca a mințit când a spus că a avut mască la petrecerea la care se presupune că s-a infectat și a subliniat faptul că nimeni de la acea petrecere nu a mai acuzat că ar fi luat COVID-19.

”N-am prins prima partea e interviului înregistrat difuzat acum la ora 19, dar vreo 10 minute a spus adevăruri alternative, l-a invocat pe un prieten imaginar al multor români, a zis ceva de bine de doctori, lucru care se pupă foarte bine cu prietenul imaginar, a mințit că avea mască la petrecerea aia, deși se vedea din poze și filmări că nu avea, și tot așa.

fara descriere

Singura informație reală e că nimeni de la petrecea aia nu mai are, momentan, coronavirus. Ar fi amuzant să le fi dat ea.

Cine pune pariu că, dacă i se mai oferă o dată ocazia, o șustă din care să câștige și ea ceva, și Alexia Eram ceva, și ProTV ceva, lasă paza deoparte și o face din nou?”, a scris Vali, alias Zoso.

Mihai Vasilescu: ”Nu am halit interviul Andreei Esca”

Mihai Vasilescu a scris că ”nu a halit interviul Andreei Esca” și că reporterul care l-a realizat a evitat cele mai importante întrebări.

”Nu, nici eu n-am halit interviul Andreei Esca. Băiatul ăla n-a întrebat-o absolut nimic din ce m-ar fi interesat să aflu. Ca de exemplu, pe lângă ce zice Vali aici, m-ar fi interesat să aflu de ce, dacă toate lucrurile au fost așa de în regulă la petrecerea aia “în aer liber”, de ce și-au șters influenserițele postările în care apărea Esca? Și-aș mai fi avut câteva întrebări de același gen, dar aia e”, a scris Vasilescu.

Citeste si: Două vedete sar în apărarea Andreei Esca: ”Reacțiile la declarațiile Andreei Esca sunt subumane, primitive și grotești!”

Citeste si: Bilanț Covid-19, 21 iulie! Numărul cazurilor crește în fiecare zi! Cele mai multe decese înregistrate în 24 de ore!

Citeste si: Andreea Esca, distrusă în comentarii după ce a recunoscut că a avut COVID-19! Prezentatoarea tv, victimă a unui val de hate incredibil

Șerban Huidu: ”A le interzice ziariștilor să scrie de Esca e o greșeală cumplită”

Șerban Huidu a condamnat intenția PRO TV de a interzice asocierea brandului cu vedetele postului infectate cu noul coronavirus, în ciuda faptului că și el a fost ”sfârtecat de ziariști” atunci când a avut accident de mașină.

fara descriere

”(Andreea Esca, n.r.) Este omul cel mai prezent și vizibil al PROTV-ului și nu e puțin lucru. Totuși a băga pumnul un gură colegilor ziariști (chit că unii dintre ei sunt foarte proști-după cum am scris mai sus) și a le interzice să scrie despre Esca e o greșeală cumplită.

Când o persoană ajunge publică, dreptul la viață privată dispare. V-o poate spune fostul premier Boc filmat în budigăi la vestiarul de la sală sau infamul penelist Paul Păcuraru, care-i dădea-n cap în fața calculatorului. Asta înainte de GDPR”, a scris Huidu.

Cetin: ”Mie mi-a plăcut interviul”

Cetin a scris pe blogul său că Esca a avut o apriție de bun simț și spune că a fost mai degrabă scandalizat de comentarii.

”Și a fost și interviul Escăi. Mie, personal, mi s-a părut de bun simț și decent, poate și ușor conform cu realitatea, având în vedere că nu a mai existat niciun infectat de la petrecerea vieții.

fara descriere

Ce m-a frapat au fost comentariile de la vali, lăsate de diverși oameni care nu pot înțelege propoziții simple sau nu pot emite propoziții simple, comentarii care au ca numitor comun expresia medicina și religia nu se exclud, totul bazat pe faptul că Esca spune ceva de genul Cât ești în spital, lași religia și te încrezi în medici. Ah, o toantă a scris chiar că placebo este un fenomen religios. E o tâmpenie masivă”, a scris Cetin.

Silviu Iliuța: ”Esca nu există, e un robot”

Silviu Iliuța i-a ironizat pe cei care au sărit cu picioarele pe Andreea Esca, susținând sus și tare că a primit bani pentru a spune că a fost infectată cu COVID-19.

”Chiar nu vă dați seama că Esca a fost creată de Sârbu pentru a ține românii în fața televizoarelor, iar el să le trimită prin antene chestii cum ar fi cipurile 6G care te fac să te uiți la știri și la reclame! Ai, ai, ai, ce naivi sunteți, mă! Păi ei, prin reclamele alea vă fac să cumpărați ceva de care nu aveți nevoie. Esca vă bagă în cap asta, dirijată de Sârbu, care e dirijat de Bill Gates și care face roboți. Esca e robot. Ca om Esca nu există. Greu pricepeți! Și Eram, cică „soțul” ei. Pai el există, mă? Dacă există, îl chema „Sunt”, nu „Eram”. Jos masca, bă!”, a scris Silviu Iliuță.

 

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate