Boala care a doborât-o pe Margherita de la Clejani. Primele reacții după dezvăluire

Margherita de la Clejani a oferit primele declarații după ce a lipsit din cadrul unei emisiuni și s-a spus că ar fi bolnavă cu inima.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Margherita de la Clejani a lipsit din cadrul unei emisiuni în cursul zilei de miercuri, motiv pentru care prezentatorul emisiunii a declarat că nu s-a prezentat din cauza unei boli pe care o are la inimă.

fara descriere

„Vreau să-i transmitem sănătate Margheritei pentru că înţeleg că trece prin nişte momente mai dificile. Are o problemă de sănătate… Altfel ar fi venit şi ea aici. Nu e foarte gravă, dar destul de… E o problemă legată de inimă sau ceva în genul ăsta”, au fost declarațiile prezentatorului.

Citeste si: Viorica de la Clejani, prima reacție după ce s-a spus că Margherita are probleme cu inima

Citeste si: Margherita de la Clejani, luată peste picior de fanii de pe Instagram: "După ce că ai nume de pizza, te mai și îmbraci ca un salam”

Citeste si: Maria Carneci si Margherita de la Clejani, cele mai impatimite fane ale serialului-fenomen "Dragoste infinita"! Margherita este indragostita iremediabil de Emir, iar Maria este topita dupa Kemal! Vezi ce mesaj uluitor a transmis pe contul de socializare a

Margherita, apărată imediat de Viorica

La scurt timp după ce a apărut această informație în spațiul public, Viorica de la Clejani a negat că Margherita ar avea probleme de sănătate cu inima. „Îți dai seama că e o fată tânără nu are cum să fie bolnavă cu inima, poate o avea vreo gripă ușoară… poate, nu știu. Eu nu știu despre așa ceva. Deci, nu știți să se confrunte cu vreo problemă. Nu, Doamne! E prea tânăra ca să se confrunte cu așa ceva! Ferească Dumnezeu”.

Margherita de la Clejani, adevărul despre starea ei de sănătate

După ce toată lumea s-a alertat pentru starea de sănătate a artistei, Margherita de la Clejani a oferit și ea primele declarații. Artista a negat și ea eventualitatea unei boli.

”Sunt foarte bine, sunt sănătoasă, plină de entuziasm și am foarte multe proiecte pentru prezent. Chiar sunt foarte bine, pot să spun că sunt chiar WOW, într-o stare de beatitudine”, a mărturisit Margherita pentru o televiziune.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate