Bogdan de la Ploiești, mesaj cu subînțeles pentru Cristina Pucean, după despărțire! Acum totul este clar: „Știu că am greșit”

Bogdan de la Ploiești a transmis un mesaj suspect în mediul online după despărțirea de Cristina Pucean. Manelistul a călcat strâmb în fața dansatoarei?

Autor: Simona Costache

In articol:

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean au pus stop relației de iubire și, implicit, au ales să întrerupă colaborarea. În primă instanță, manelistul este ce care a făcut anunțul despărțirii, ulterior venind și Cristina Pucean cu un mesaj către fanii ei prin care a confirmat declarațiile fostului său partener.

Acum, artistul pare că se gândește intens la momentele petrecute alături de dansatoare. Mesajele pe care le postează în mediul online de la despărțire par a fi cu direcție către Cristina Pucean. Iată ce a transmis manelistul, la scurtă vreme de la anunțul despărțirii!

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean s-au iubit vreme de câteva luni. Cei doi au petrecut foarte mult timp împreună și au ales să colaboreze inclusiv în plan profesional. De acum povestea lor de dragoste s-a încheiat, însă mesajele cu subînțeles nu încetează să apară pe conturile de socializare ale lui Bogdan de la Ploiești.

Citește și: Gheboasă și-a îndeplinit cea mai mare dorință, după ce a devenit celebru! Ce a făcut cu primii bani câștigați din muzică: „Pentru mine nici nu contează lucrurile astea materiale”

Citeste si: ”Drăguțul de el.” Oana Roman a făcut publice mesajele cu Marius Elisei. Ce mesaj dur a primit vedeta- kfetele.ro

Bogdan de la Ploiești, mesaj cu subînțeles pentru Cristina Pucean?

Recent, Bogdan de la Ploiești a postat un mesaj prin care mărturisește că știe că despărțirea s-a produs din vina lui și că, în cazul în care va fi provocat, nu va ezita să reacționeze.

„Știu că am greșit, dar Dumnezeu e sus și știe sufletul meu, iar cu asta am spus tot.

Dacă sunt provocat, voi răspunde. Câteodată trebuie să râzi, chiar dacă sufletul îți plânge”, a scris Bogdan de la Ploiești.

Citește și: Theo Rose, așteptată afară de un fan! Ce a urmat a lăsat-o mască și pe ea. Vedeta l-a pozat și a povestit întreaga experiență pe internet: „Cerea tuturor celor care lucrează la serial să...”

Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești și-au dus la capăt îndatoririle față de clienții lor, așa că, în ciuda faptului că au ales să meargă pe drumuri separate în viață, au onorat evenimentul pe care îl aveau programat. Cei doi au urcat unul lângă altul pe scenă și au făcut spectacol ca și până acum, însă Bogdan de la Ploiești a ținut să precizeze, încă o dată în fața fanilor lui, că relația dintre ei a ajuns la final.

„Vreau să fac un anunț special. Chiar dacă noi nu mai suntem împreună, noi știm să distram oamenii frumos, să se simtă bine toată lumea prezentă, că noi ne luăm energie de acolo, de la voi din suflețel”, a spus Bogdan de la Ploiești în timp ce se afla pe scenă alături de Crostina Pucean.

@alexbulgaru30 #bogdandelaploiesti #cristinapucean #forta #🙉🙈🙊🤣🇩🇪🇩🇪 ♬ sunet original- Alex Alex

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cristina Pucean, primele declarații după ce Bogdan de la Ploiești a anunțat că vor încheia orice colaborare! Care ar fi fost, de fapt, cauza separării

Gheboasă și-a îndeplinit cea mai mare dorință, după ce a devenit celebru! Ce a făcut cu primii bani câștigați din muzică: „Pentru mine nici nu contează lucrurile astea materiale”

Bogdan de la Ploiești premiază cel mai „iscusit” hater! Artistul oferă un premiu de Crăciun celui care îi adresează cele mai urâte jigniri: „Cel mai urât comentariu va câștiga”

„Privighetoarea Banatului” s-a stins din viață. O îndrăgită cântăreață de muzică populară a murit după o lungă suferință: „Era un om cu un suflet minunat și cu o voce de aur”

Vladimir Putin e PE MOARTE! E cutremur total la MOSCOVA. Medicii au...

”În felul ăsta descoperă oamenii cât de ciudat sunt.” Mădălin Ionescu, declarații despre artista cu care ar fi făcut marele pas, dacă Cristina Șișcanu nu apărea în viața lui

Alertă pentru părinți și elevi! Brambureală totală cu vacanțele

Bogdan de la Ploiești premiază cel mai „iscusit” hater! Artistul oferă un premiu de Crăciun celui care îi adresează cele mai urâte jigniri: „Cel mai urât comentariu va câștiga”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies