Cine l-a acuzat pe Bogdan Drăghici, președintele TATA, că și-ar fi violat fiica! ” A cerut consiliere”

Bogdan Drăghici, cunoscut ca un luptător pentru drepturile egale ale taților cu mamele în fața legii, președinte al organizației TATA, a fost reținut cu propunerea de arest preventiv după ce a fost acuzat că și-ar fi violat fiica.

Distribuie pe:

Autor: C.L.


In articol:

Bogdan Drăghici se luptă în instanță cu fosta soție de vreo trei ani, timp în care și-au disputat copiii și mai ales dreptul la vizită privind aceștia. În urmă cu câteva luni, Helen Drăghici, fosta soție a președintelui TATA, a cerut în instanță ordin de restricție privind apropierea lui Bogdan Drăghici de fiica sa. În prima fază  a procesului, la judecătorie, magistratul care a analizat cazul a stabilit respingerea cerererii femeii, de stabilire a ordinului de restricţie. În prezent, dosarul se află la Tribunalul Bucureşti, după ce Helen Drăghici a contestat soluţia primei instanţe şi are termen stabilit pentru luna septembrie. La o lună însă după ce instanţa civilă a respins cererea fostei soţii a lui Drăghici, procurorii au declanşat pe numele acestuia urmărirea penală pentru pretinse acuzaţii de viol. Iar, miercuri dimineață, Bogdan Drăghici a fost reținut.

Citeste si: Pamela Anderson, violată în grup și abuzată sexual! A avut o copilărie de coșmar: „Voiam să dispar de pe fața pământului”

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Citeste si: Fiica monstrului din Caracal, dezvăluiri șocante despre crimele tatălui său: „Sunt indicii că ar fi făcut asta”

Citeste si: Femeia batjocorită de monstrul din Caracal a dezvăluit la ce film de groază se uita când o viola: „Am văzut iadul”

Bogdan Drăghici, președintele TATA, acuzat de fosta soție, care a cerut și ordin de restricție

Ana Maiță, președinta Asociației Mame pentru Mame, o colaboratoare a lui Bogdan Drăghici a declarat că fosta soție a președintelui TATA a apelat la ajutorul său. ”Ce pot să vă mai spun este că într-adevăr am primit o solicitare de consiliere din partea doamnei dr. pediatru Helen Drăghici, fosta soţie a lui Bogdan Drăghici, căreia i-am şi dat curs acum o lună, dar pentru că informaţiile privesc un minor, organizaţia noastră nu poate oferi detalii cu privire la acea consiliere. Pot să vă spun că are legătură cu acuzaţiile de astăzi. Trebuie să avem grijă cum comunicăm despre acest caz, pentru că sunt copii minori la mijloc. La acel moment, poliţia fusese deja sesizată, suspiciunile legate de abuzurile împotriva copiilor fuseseră comunicate oamenilor legii. Investigaţia era în curs, vorbim despre luna iunie. Este un mesaj important pe care noi vrem să îl dăm, orice fel de organizaţie şi orice fel de cetăţean care are astfel de informaţii are obligaţia să meargă la autorităţi cu ele. Rolul nostru de organizaţii care acordăm suport este unul delicat, pentru că trebuie să menţinem confidenţialitatea discuţiilor cu dânsele, pentru că au dreptul la viaţă privată, dar în acelaşi timp, dacă primim informaţii despre infracţiuni penale care presupun victime, suntem obligaţi să sesizăm. La noi nu a fost cazul, deoarece deja fuseseră sesizate organele abilitate. 

Relaţia noastră cu Bogdan Drăghici a fost strict organizaţională, ştiam că are o familie frumoasă, la vremea respectivă avea deja patru fete, cred că era la a doua sau a treia căsătorie atunci. După acea colaborare în 2015, nu am mai avut contact cu dânsul, am observat că a încetat activitatea alianţei TATA. Am căutat site-ul la un moment dat şi era căzut! Singurul contact a fost iniţiat de doamna Helen Drăghici, la nivel organizaţional, şi ne-a cerut o consiliere pe care noi i-am acordat-o, dar mai multe detalii nu pot oferi", a declarat în presă Ana Maiță, preşedinta Asociaţiei Mame pentru Mame. 

Președintele Asociației TATA, Bogdan Drăghici, este acuzat că și-a violat fata. Potrivit Antena3, faptele s-au petrecut în urmă cu 4-5 ani, când fetița avea 10 ani.


Citește și:

O handbalistă de la CSS Caracal, șantajată și obligată să se prostitueze! Dezvăluiri cutremurătoare din dosarul DIICOT: fetele aveau și 500 de clienți

Bunicul Luizei Melencu, acuzații grave la adresa anchetatorilor: „Să le fie rușine! Ei au știut de la început!”

Halucinant! Gheorghe Dincă: ”Am lovit-o, am resuscitat-o, am abandonat cadavrul lângă apă”

Mariana Cojocaru, dezvăluiri ŞOCANTE despre crimele din Caracal! Astrologul lansează o ipoteză halucinantă!

Culmea luxului: și-a rupt ambele picioare și și-a comandat un scaun cu rotile placat cu cristale Swarovski

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies