Roxana de la Puterea dragostei, imagini fierbinți de pe vremea când nu era cunoscută

Roxana de la Puterea dragostei, imagini fierbinți de pe vremea când nu era cunoscută. Cu ce se ocupa concurenta din Casa dragostei.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

După ce i-a surprins pe colegii săi atunci când a spus că nu știe să danseze pe manele, Roxana a fost prinsă cu mâța în sac.

Concurenta de la „Puterea dragostei” este protagonista unui videoclip în care le arată tuturor că apreciază acest gen muzical.

Așa cum i-a obișnuit pe fanii săi, concurenta din Casa dragostei se mișcă extrem de senzual, chiar și pe acest gen de muzică, iar alături de o mașină scumpă și de o ținută care nu lasă loc de interpretări, succesul este garantat.

fara descriere

În concurs, însă, Roxana le-a spus colegilor de competiție că nu suportă să danseze pe manele și de fiecare dată a evitat să se ridice de pe scaun când a început o asemenea piesă.

Citeste si: Alexandru Bobicioiu a comis-o! A fost filmat în timp ce se uita după o concurentă de la Puterea Dragostei: „Ce-aș putea să-i fac eu lu fata asta... Ia uite ce fund bombat are”

Citeste si: A rămas paralizată în timp ce făcea sex: „Am simţit cum îmi crapă coloana!” Acum cere daune în valoare de un milion de lire sterline

Citeste si: Elevă care şi-a decolorat părul, pusă să se tundă în faţa clasei într-o şcoală din Satu Mare

Andy de la Puterea Dragostei, adevărul despre motivul pentru care a bătut-o pe Roxana: „Uite la ce s-a ajuns din cauza ei!”

Andy de la Puterea Dragostei a fost invitat la Teo Show și a vorbit despre ce s-a întâmplat între el și Roxana și motivul pentru care a bătut-o.

Andy a părăsit Puterea Dragostei înainte de a deveni concurent cu drepturi depline, după ce a lovit-o pe Roxana, fosta lui iubită. Din câte se vede pe filmare, el i-a dat cu șutul în picior și a scuipat-o. Invitat la Teo Show, el a acceptat să vorbească despre ce s-a întâmplat între el și cea cu care a avut o relație.

„Am avut și eu două trei secunde când mi-am pierdut cumpătul”, a spus Andy despre momentul în care a lovit-o pe Roxana, fosta lui iubită.

După ce a văzut din nou imaginile în care a agresat-o pe Roxana, Andy a spus că îi pare rău pentru gestul lui, dar că a reacționat așa după ce ea l-a provocat.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate