Bogdan Mocanu, exces de furie la Puterea Dragostei din cauza Andrei Volos! S-a ajuns la acuzații dure

Puterea Dragostei: Bogdan Mocanu și Andra Volos se ceartă! Care este motivul scandalului.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

andra volos si bogdan mocanu


In articol:

Este război total la Puterea Dragostei între Bogdan Mocanu și Andra Volos. Ce doi se acuză între ei că s-ar fi înșelat unul pe celălalt, în timp ce se aflau împreună, încă de la început.

Citeste si: Andreea Pirui, adevărul despre eliminarea ei de la Puterea Dragostei! ”Azi, în gală...” Totul a pornit de la Jador

Bogdan Mocanu, exces de furie la Puterea Dragostei

Mai mult decât atât, în conversația lor au intervenit și Ella, Manuela, Jador, dar și Bianca Comănici și Deea, prietena Andrei Volos. Bogdan Mocanu s-a enervat foarte tare pe Jador în momentul în care Jador a încercat să îi ofere iubitei sale, Andra, explicație, astfel că a avut o ieșire și s-a ”baricadat” în grădină, țipând la concurentul Jador.

Apoi, după ce ”apele” dintre concurenți s-ar mai fi liniștit, cearta a fost continuată de Bogdan Mocanu și Andra Volos, concurentul având un moment de agitație supremă, aruncând masa din casa băieților și spărgând o vază.

Citeste si: Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei, enervat la culme de Mariana: „Măi femeie, du-te de aici”. Mocanu a recurs la cuvinte grele

Citeste si: ȘOC la Puterea dragostei! Bogdan Mocanu vorbește despre despărțirea de Andra? ”Să nu mă mai mintă, să fie fidelă”

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate