Bombă în cazul Caracal! Ce le-a spus Gheorghe Dincă colegilor de celulă: „Numai noi știm unde se află Luiza”

Gheorghe Dincă ar fi vorbit cu ceidoi colegi de celulă despre cazul Caracal.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Tragedia din Caracal ține primele pagini ale presei, după ce Alexandra Măceșanu a reușit să sune la 112 și, cu toate acestea, nu a fost salvată din ghearele lui Gheorghe Dincă. El a mărturisit că le-a răpit și ucis pe copil de doar 15 ani și pe Luiza Melencu, adolescenta de 18 ani, dar cazul este în continuare învăluit în mister. Anchetatorii fac în continuare cercetări. 

În ultimele două zile petrecute în Arestul Central din Bucureşti, Gheorghe Dincă le-ar fi făcut o destăinuire celor doi colegi de celulă. „Numai eu şi Dumnezeu ştim unde se află Luiza”, le-ar fi spus Gheorghe Dincă, conform RTV.

Citeste si: Actorul David Walliams regretă că a trimis un român în semifinala Britain's Got Talent! Ce spune juratul la 5 ani după ce a apăsat Golden Buzzer pentru Christian Spridon

Citeste si: Gabriela Firea şi Florentin Pandele, “afacere” cu echipele lor de volei? Trupa lui Pandele a luat locul din prima ligă ocupat de cea a lui Firea!

Citeste si: Puterea dragostei! Jador, dezvăluiri incredibile! Ce simte acum cu adevarat cântărețul pentru Simina de când e însărcinată.” Am plâns după ea”

fara descriere

Ce spun specialiștii despre Gheorghe Dincă

”Gheorghe Dincă e detașat, nu știi dacă vine dintr-o asigurare de genul stai liniștit că nu pățești nimic, avem noi grijă sau pur și simplu e o defecțiune de tip psihic, s-a decuplat de la realitate, nu mai stă să-și imagineze consecințele faptelor sale, ale anchetei, ale condamnării.

Probabil e o reacție de protecție a psihicului foarte stresat de a ieși din această capcană prin detașare emoțională. Stă, se uită în ochii anchetatorilor, dă explicații, gesticulează, dă din mâini, ca un om care s-a regăsit, nu mai e în postura de animal hăiuit din primele zile”, a declarat psihologul criminalist Liviu Chesnoiu, pentru Libertatea.

Sursă foto: Inquam / Bogdan Danescu

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate