Bombă în showbiz! Dani Mocanu și-a schimbat look-ul de gura iubitei! Cum arată acum cel mai rebel manelist de la noi

Dani Mocanu este, proabil, cel mai controversat artist de la noi, manelistul părând să aibă de dus un adevărat război, cel puțin în piesele sale, cu procurorii și polițiștii, dar și cu domnișoarele care vor să se îmbogățească pe seama bărbaților.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

Iar cum fiecare fază a carierei sale a adus o serie de schimbări importante în ceea ce privește look-ul artistului, de această dată Dani Mocanu a decis să ”inoveze” în această direcție.

Citeste si: Dani Mocanu, ”iureș” într-un club din Germania! A cântat până dimineața

Citeste si: Dani Mocanu tremură de frica zborurilor! Ce soluție a găsit manelistul ca să poată urca în avion

Citeste si: Dani Mocanu, decizie șoc! Nu mai vrea să audă de oamenii care i-au fost aproape

După ce și-a făcut o serie de tatuaje cât se poate de explicite despre credințele sale, pe pieptul manelistului făcându-și loc, printre altele, și ”Cina cea de taină”, în momentul în care a ieșit din arest, fiind acuzat de proxenetism, acum, Dani Mocanu, se pregătește de o nouă ”relansare”. Evident, a schimbat și mesajele pieselor pe care le promovează în ultima perioadă, subiectul ales fiind femeile care vor să profite de finanțele bărbaților de lângă ele, așa că și-a schimbat, din nou, look-ul. Mai mult, ne-a recunoscut Dani Mocanu, a făcut-o și la insistențele noii sale iubite, o domnișoară pe care, momentan, o ”ține la secret”.

fara descriere

”Am o iubită nouă si mi-a spus că îmi stă mai bine fără barbă, dar îmi pare rău acum! Am plâns două zile după barba mea. Dar, la ce sacrificiu am făcut pentru ea, dacă se va dovedi că nu a meritat... o mănânc! O să văd dacă merită și, dacă da, o să o prezint public! Dacă nu, nu știu ce îi fac”, ne-a spus, în exclusivitate, Dani Mocanu.

fara descriere

Dani Mocanu a vorbit despre problemele lui cu legea

”Eu sunam și îmi ceream banii mei, i-am cântat acestei fete și sunam, era normal să îmi cer banii mei. Alo, ai făcut bani? Păi trimite-mi banii înapoi, nu mă interesează pe mine din ce faci bani... Că ești prostituată sau peștoaică, sau criminală... Mie dă-mi banii mei, ți-am cântat, nu mă interesează ce faci tu”, explică Dani Mocanu, pentru WOWbiz.ro, problemele pe care le-a avut cu legea.

Dar, se pare că nici problemele cu legea nu i-au stopat ascensiunea cântăreţului de manele Dani Mocanu. Acuzat de proxenetism şi trafic de persoane, cu averea aflată sub sechestru şi cu lumina reflectoarelor asupra sa, cântăreţul a reuşit să devină cel mai ascultat artist român de pe Youtube, în cea de-a doua parte a anului 2017. Perioada coincide cu începutul problemelor sale cu legea. Într-un studiu realizat de Zelist, contul său „Dani Mocanu Oficial” a înregistrat, în acea perioadă, 89,6 milioane de vizualizări, atingând un număr impresionant de 928.000 de abonaţi.  Pe locul secund se află Smiley - 68,36 milioane de vizualizări, cu 475.000 de abonaţi, iar pe locul trei, starul internaţional Inna - 68,2 milioane de vizualizări, cu 3.8 milioane de abonaţi, semn că Dani Mocanu se bucură de un succes uriaș.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate