Dani Mocanu tremură de frica zborurilor! Ce soluție a găsit manelistul ca să poată urca în avion

Dani Mocanu pare să nu se teamă de nimic... Cu toate acestea, când vine vorba de avioane, durul manelist devine o adevărată... pisicuță.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere

Mai exact, Dani Mocanu are, cel puțin de două ori pe săptămână, adevărate atacuri de panică, manelistul ajungând, de fiecare dată, cu inima cât un purice în aeroport.

Citeste si: Dani Mocanu, decizie șoc! Nu mai vrea să audă de oamenii care i-au fost aproape

Citeste si: Dezvăluiri incredibile! Ce a făcut Jador după ce a leşinat la aeroport? Am aflat ce s-a întâmplat cu artistul!

Citeste si: Dani Mocanu, colaborare inedită cu Andy de la ”Puterea Dragostei”! ”O să explodeze”

Cu toate acestea, Dani Mocanu nu poate renunța, nicio secundă, la avantajele zborului cu avionul, cu atât mai mult cu cât majoritatea concertelor lui se desfășoară în străinătate, iar banii ”serioși” ai manelistului de acolo provin. Așa că, într-un final, a acceptat ideea unui amic de-al său să își facă curaj cu o metodă ”tradițională”. Mai exact, își programează ajungerea în aeroport cu măcar o oră mai devreme și, de cum scapă de bagaje, se duce direct la ”cârciuma” de acolo. Comandă minimum un pahar plin de whiskey, stă, îl savurează pe îndelete, iar apoi, ceva mai curajos, se îndreaptă spre porțile de îmbarcare ale aeroportului. Odată ajuns în avion, de cum o vede pe însoțitoarea de zbor, o roagă să îl mai ajute o dată, chjiard e două ori, cu câte un păhărel cu tărie, pe durata zborului, în funcție de câte ore petrece în avion.

fara descriere

Normal, dacă zborul este mai lung, Dani Mocanu consumă mai multe asemenea păhărtele, motiv pentru care, atunci când ajunge la destinație – mai ales că nu prea mănâncă în avion – este ușor obosit. Dar manelistul a găsit soluția și pentru această problemă: pe drumul de la aeroport până la hotel, drum care de obicei depășește o oră, se odihnește, somnul refăcându-l imediat...

fara descriere

Dani Mocanu a vorbit despre problemele lui cu legea

”Eu sunam și îmi ceream banii mei, i-am cântat acestei fete și sunam, era normal să îmi cer banii mei. Alo, ai făcut bani? Păi trimite-mi banii înapoi, nu mă interesează pe mine din ce faci bani... Că ești prostituată sau peștoaică, sau criminală... Mie dă-mi banii mei, ți-am cântat, nu mă interesează ce faci tu”, explică Dani Mocanu, pentru WOWbiz.ro, problemele pe care le-a avut cu legea.

Dar, se pare că nici problemele cu legea nu i-au stopat ascensiunea cântăreţului de manele Dani Mocanu. Acuzat de proxenetism şi trafic de persoane, cu averea aflată sub sechestru şi cu lumina reflectoarelor asupra sa, cântăreţul a reuşit să devină cel mai ascultat artist român de pe Youtube, în cea de-a doua parte a anului 2017. Perioada coincide cu începutul problemelor sale cu legea. Într-un studiu realizat de Zelist, contul său „Dani Mocanu Oficial” a înregistrat, în acea perioadă, 89,6 milioane de vizualizări, atingând un număr impresionant de 928.000 de abonaţi.  Pe locul secund se află Smiley - 68,36 milioane de vizualizări, cu 475.000 de abonaţi, iar pe locul trei, starul internaţional Inna - 68,2 milioane de vizualizări, cu 3.8 milioane de abonaţi, semn că Dani Mocanu se bucură de un succes uriaș.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate