Bombă la Puterea dragostei! Daiana și Fernando s-au împăcat: „Nu poate să treacă peste sentimentele pentru el”

Daiana de la Puterea dragostei s-a împăcat cu fostul ei iubit, Fernando.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Bombă la Puterea dragostei! Daiana și Fernando s-au împăcat


In articol:

Bombă la Puterea dragostei! Daiana și Fernando s-au împăcat. Daiana și Gabriel au format timp de luni bune un cuplu în casa Puterea dragostei. În ciuda tuturor încercărilor, gelozia a pus stăpânire pe amândoi, iar relația lor s-a încheiat. La câteva săptămâni de la despărțire, alte detalii ascunse ies la iveală.

Unul dintre motivele pentru care relația Daianei cu Gabriel nu a funcționat a fost faptul că bruneta mai avea sentimente pentru Fernando. Deși relația lor s-a încheiat în urmă cu mult timp, concurenta din casa Puterea dragostei nu poate să-l uite pe fostul ei iubit. Mai mult decât atât, Fernando și Daiana s-ar fi împăcat și vor să mai ofere o șansă poveștii lor de dragoste.

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, declarație de dragoste pentru Livian: „Nu există nimeni care să te poată înlocui”

Citeste si: Ramona și Daiana de la Puterea dragostei, dezvăluiri uluitoare despre Renat: „Ți-a plăcut cu noi pe cameră, îți arătai numai...”

Citeste si: Daiana de la Puterea Dragostei, surprinsă la masa celor mai temuți interlopi. Cu cine s-a afișat în public

„Daiana a început să vorbească cu Fernando, fostul ei iubit. Dacă ea asta consideră că îi vrea inima, pur și simplu nu poate să treacă peste sentimentele pentru el”, au declarat vloggerițele Reea și Tina.

S-a aflat adevăratul motiv pentru care Daiana nu a mai format cuplu cu Gabriel de la Puterea Dragostei: „Nu poate să-l uite pe Fernando”

Se pare că Fernando ar fi făcut un live pe contul lui de socializare în care a vorbit foarte urât despre cuplul format de fosta lui iubită cu Gabriel. Concurentul din competiția Puterea Dragostei nu a putut rămâne imun și i-a oferit un răspuns fostului iubit al Daianei.

„Gabriel a spus în emisiune după ce a văzut live-ul lui Fernando că este este un frustrat și nu știe ce vrea de la ei doi și să stea în banca lui”, au spus vloggerițele Reea și Tina. (Citeste si: Daiana detoneaza bomba la "Puterea dragostei": Livian are alta iubita in afara de Bianca si e fericit cu aceasta!)

Bombă la Puterea dragostei! Daiana și Fernando s-au împăcat

Dar se pare că cea care ar fi pus paie pe foc este chiar Daiana. Concurenta l-ar fi căutat pe Fernando după despărțirea de Gabriel și a spus că nu a putut să-l uite pe fostul ei iubit.

Citește continuarea AICI.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate