Ramona și Daiana de la Puterea dragostei, dezvăluiri uluitoare despre Renat: „Ți-a plăcut cu noi pe cameră, îți arătai numai...”

Renat de la Puterea dragostei a purtat o conversație telefonică cu Ramona și Daiana. Fetele au dezvăluit mai multe detalii

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Ramona și Daiana de la Puterea dragostei, dezvăluiri despre Renat


In articol:

Ramona și Daiana de la Puterea dragostei, dezvăluiri despre Renat. Deși a intrat de puțin timp în competiția Puterea dragostei, Renat Grosu este un concurent foarte apreciat de colegii săi și a reușit să stea departe de conflicte. De aceea, el are o relație foarte apropiată cu fetele din casă și glumesc foarte des. recent, Renat a avut o conversație cu Daiana și Ramona, pe telefon.

Citeste si: Ramona de la Puterea dragostei aruncă bomba despre Livian ”După emisiune, sigur o să o caute pe Ella”

Citeste si: Puterea dragostei 7 iulie. Bianca și Berna, la cuțite: "Mă înjură mereu. Mi-e frică să nu spună ce vorbesc cu Philip"

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, prima reacție după ce l-a căutat pe Iancu Sterp: „Eu am respect față de...”

Cele două fete au mărturisit că le-a deranjat faptul că Renat le-a închis telefon într-un mod surprinzător. Daiana și Ramona au dezvăluit ceea ce au vorbit, iar Renat s-a apărat.

Renat: Așa ați înțeles? De cinci ori am zis că o să închid, că am treabă. Ele mă întrebau ce mai fac. Le-am zis: Fetelor, eu trebuie să închid! Nu m-ați ascultat

Ramona: Dacă era să-l fac nesimțit, eu îi spuneam în față. Dacă nu-ți plăcea, nu mai stăteai de vorbă cu noi

Daiana: Ți-a plăcut cu noi pe cameră, îți arătai numai mușchii

Renat: Dacă era ceva de supărat, eu nu mai rămâneam jumătate de oră

Ramona și Daiana de la Puterea dragostei, dezvăluiri despre Renat

Renat este noul concurent din casa Puterea Dragostei! E actor și a apărut într-un film cunoscut

Un nou concurent intră în casa Puterea Dragostei în curând. Deși nu se știe care este data la care tânărul care își caută jumătatea în show-ul din Turcia va intra în emisiune, s-a aflat despre cine este vorba.

Tânărul care va păși în casa Puterea Dragostei pentru a o întâlni pe femeia visurilor lui se numește Renat Grosu și este actor. S-a născut în România, dar s-a mutat în Turcia când era copil, alături de familia lui. Noul concurent este actor și a jucat în filmul turcesc Miracol în celula 7 (Yedinci Kogustaki Mucize), unul dintre cele mai apreciate și emoționante filme din ultima perioadă. (Citeste si: Andreea Oprică se întoarce la Puterea dragostei! Anunțul de ultimă oră al fostei concurente)

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate