Botoșăneanul care cântărea 100 kg la 7 ani ”s-a împlinit” în pandemie! Gabriel are 19 ani și slăbise enorm în ultimii ani FOTO

Gabriel M. șocase România în 2008, când a ajuns în stare gravă la spital după ce mâncase la o singură masă 5 kilograme de jumări.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Gabriel M. a șocat România în 2008, când a ajuns în stare gravă la spital după ce mâncase la o singură masă 5 kilograme de jumări. Cântărin atunci în jur de 100 de kilograme, Gabriel a fost diagnosticat cu obezitate infantilă, fiind internat într-un cămin-spital, unde a urmat o dietă severă. 

Citeste si: VIDEO! Lygia Alexandrescu, despre grătarul perfect! Secretele unui grătar care te păstrează în formă

Citeste si: Lygia Alexandrescu dezvăluie secretul dietei eficiente! Ce trebuie să facă fiecare om pentru a scăpa de kilogramele în plus

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

În timp, rezultatele regimului și tratamentului au dat roade, astfel că astăzi Gabriel, un tânăr de 19 ani, a ajuns la o greutate rezonabilă pentru vârsta lui, chiar dacă în perioada pandemiei botoșăneanul a mai pus pe el câteva kilograme. Gabriel este originar dintr-un sat din județul Botoșani și încearcă să-și găsească un job stabil în zonă. 

fara descriere

fara descriere

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate