Brigitte Pastramă, înjosită de propria fiică. Ce a putut să îi facă Sara

Emisiunea care îi are drept protagoniști pe Brigitte și Florin Pastramă scoate la iveală conflictele din viața celor doi.

Distribuie pe:

Autor: Loredana Dobre

Brigitte Pastramă, înjosită de propria fiică
Brigitte Pastramă, alături de fiica sa, Sara


In articol:

Reality-show-ul celebrului cuplu Brigitte și Florin Pastramă lasă să se vadă toate tensiunile din viața celor doi. Conflictele sunt la ordinea zilei, iar cele mai dure dispute, care o afectează cu prisosință pe Brigitte, sunt cele pe care le are cu fiica ei, Sara.

Tatăl Sarei este Ovidiu Torj, un personaj controversat în Timișoara. Briggite s-a măritat cu acesta în 2007, însă relația lor s-a deteriorat rapid. Chiar dacă sunt părinții unei fetițe de 13 ani, cei doi au numai cuvinte grele să-ți spună, deși a trecut mai mult de un deceniu de la despărțire.

Citeste si: Tzancă Uraganu, afectat grav de criză! Și-a tras o mașină de ”doar” 70.000 euro! ”Asta-i cu banii de pe semințe”

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

Citeste si: George Pian intervine pentru Ștefan Ghe, noua senzație TikTok, după ce acesta a fost bătut și înjunghiat! Ofertă fabuloasă făcută de vărul lui Emi Pian ”fabulosului șeptar”?

Citeste si: Veștile proaste continuă să lovească Hollywood-ul! Dwaine ”The Rock” Johnson și familia lui sunt infectați cu coronavirus!

„De câte ori se vede cu taică-su, vine acasă schimbată”

Briggite îl acuză pe Ovidiu Torj că o întoarce pe fiica lor, Sara, împotriva ei. „De câte ori se vede cu taică-su, vine acasă schimbată. Îi trebuie vreo 3-4 ani să își revină. Nu stiu ce îi spune el despre mine, dar vine schimbată. Eu nu merit asta. Am luat-o peste tot cu mine. Am luat-o cu mine chiar și când nu trebuia, și acum fuge de mine. La fel ca Robi”, a declarat Brigitte Pastramă, în cadrul emisiunii.

Brigitte Pastramă a avut un trecut tumultos. În anul 2003, vedeta a fost arestată pentru instigare la tâlhările și lipsire de libertate în mod ilegal.

 

 

Urmatorul articol
Citește și:

Părinții regretatului creator de modă Răzvan Ciobanu au luat decizia ”Suntem pregătiți”

Când se afișează notele finale la examenul de Bacalaureat 2020, sesiunea de toamnă. Edu.ro a precizat data oficială

Dieta lui Cristiano Ronaldo. Ce mănâncă fotbalistul în fiecare zi. Alimentul ”magic” din rutina sa

Rezultate Loto 6 din 49, joi, 3 septembrie 2020. Vezi numerele extrase - LIVE

Carmen Tănase a vorbit deschis despre coronavirus: ”Apariția virusului este un plan bine pus la punct, iar copiii sunt ținta!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies