Brigitte Sfăt își apără soțul: ”Sunt minciuni, nu m-a bătut”. Ce a avut de declarat despre bătaia luată de la Florin Pastramă

După ce imaginile de coșmar din care se distingea faptul că Florin Pastramă o agresa pe Brigitte Sfăt, aceasta a dat primele declarații pentru a-i lua apărarea bărbatului său.

Distribuie pe:

Autor: Ioana Nicoleta

Brigitte Sfăt își apără șoțul: ”Sunt minciuni, nu m-a bătut ”. Ce a avut de declarat despre Florin Pastramă


In articol:

Imagini șocante din care se distinge faptul că Florin Pastramă o agresează pe Brigitte Sfăt au fost publicate de cancan.ro.

După cearta monstru pe care a avut-o cu fiul ei, Brigitte Sfăt este aparent implicată intr-un nou incident șocant, de această dată însă, protagonistul fiind Florin pastramă.

O persoană sub anonimat a trimis imaginilie incredibile, ce au ajuns în posesia cancan.ro, imagini din care se observă cum Florin o agresează pe Brigitte, până când un martor intervine.

Brigitte Sfăt a clarificat situația cu imaginile șocante

Brigitte Sfăt a infirmat existența unui act de violență și i-a luat apărarea soțului ei, intr-o declarație pentru click.ro

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro

"Scenele sunt vechi, nu de acum. Mai precis din ianuarie. Sunt minciuni, nu m-a bătut nimeni. A fost doar o ceartă. Ce, oamenii nu se mai ceartă?! E totul lapte și miere? Arată-mi mie o familie care nu se ceartă, pe bune! Dar noi suntem învățați să facem din țânțar armăsar, asta e", a declarat Brigitte.

Brigitte Sfăt își apără șoțul: ”Sunt minciuni, nu m-a bătut ”. Ce a avut de declarat despre Florin Pastramă

Citeste si: Escrocherii pe timp de pandemie: vindeau hârtie igienică pe post de măști, iar responsabilii au fost acum ridicați de polițiști

Citeste si: Cruzime fără margini din partea unui tată din Constanța! Și-a abandonat copilul de un an în miez de noapte! Un paznic a dat alarma

Citeste si: Povestea tinerei care a fost sedusă, lăsată însărcinată și părăsită! Drama prin care trece Daiana: ”Familia lui nici n-a vrut să audă de acest copil”

Florin Pastramă și Brigitte Sfăt au intrat într-o ceartă în care lucrurile au degenerat.

Se pare că bărbatul și-a lăsat emoțiile să-l stăpânească, recurgând la gesturi de neimaginat. Florin Pastramă pare că și-a înghesuit soția în colțul camerei, unde părea că au o ceartă extrem de aprinsă. Nici Brigitte nu părea foarte calmă, imaginile înfățisăndu-i pe cei doi într-o discuție aprinsă. Posibil încercând să aplaneze conflictul, Brigitte s-a lăsat în genunchi, acoperindu-și urechile.

Această înregistrare a apărut după ce marți, 14 iulie, o serie de fotografii cu scandalul dintre cei doi au ieșit la iveală. Imediat după ce imaginile au vuit în presă, Brigitte a oferit și primele declarații despre acele imagini. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate