Escrocherii pe timp de pandemie: vindeau hârtie igienică pe post de măști, iar responsabilii au fost acum ridicați de polițiști

Mulți au fost cei care au suferit o dată cu venirea virusului COVID-19, dar la fel de mulți au fost cei care au încercat să se îmbogățească în această perioadă grea.

Distribuie pe:

Autor: Ioana Nicoleta

Au fost făcute percheziţii de amploare, pentru prinderea unor escroci care au vrut să profite de pe urma COVID-19. Aceștia au vândut online hârtie igientică, folosită pe post de măşti de protecţie. Nouă descinderi au loc în seara zilei de 16 iulie, în Călăraşi şi Ilfov.


In articol:

Persoanele care au fost vizate au juns în atenția autorităților în urma unor anunţuri postate pe reţelele de socializare, ce conțineau ataşate fotografii cu maşti medicinale, însă în realitate, aceștia expediau prin intermediul unor firme de curierat, role de hârtie igienică.

Citeste si: Dumitru Buzatu, cel care și-a numit colegii „proști”, explică de ce nu poartă mască:”Dacă cineva vrea să propovăduiască coronavirus, e treaba lui”

Citeste si: Bianca Drăgușanu, devastată! A luat sau nu coronavirus? „Mă ustură gâtul...” - evz.ro

Citeste si: Povestea tinerei care a fost sedusă, lăsată însărcinată și părăsită! Drama prin care trece Daiana: ”Familia lui nici n-a vrut să audă de acest copil”

Citeste si: Viorel Stegaru, prima oră de condus! Soțul Vulpiței, palpitații din cauza instructoarei auto. ”Am fost atent și la volan, dar și la instructoare”

89 de persoane au fost indentificate ca fiind vătămate

Din cercetari, a fost demonstrat și faptul că gruparea infracțională a procedat la comercializarea de tutun tocat, rezultat în urma prelucrării prin fierbere, adăugare de arome şi mărunţire, pe cre îl vindeau tot prin intermediul anunțurilor.  Vor fi puse în executare 8 mandate.

În această operațiune au participat, susținând acțiunea și Direcţia Operaţiuni Speciale, Biroul de Analiză a Informaţiilor, Brigada Specială de Intervenţie a Jandarmeriei Bucureşti şi Inpectoratul Judeţean de Jandarmi Giurgiu.

 
Urmatorul articol
Citește și:

Livian de la Puterea Dragostei, un nou mesaj pentru Bianca: „Ochii ăia triști...”

Ligi de la Puterea Dragostei, acuzată de falsitate! Prietenia ei cu Bianca ridică semne de întrebare în rândul fanilor. ”Ești cea mai mare dezamăgire...”

Simina de la Puterea Dragostei a dezvăluit data nunții! Fosta concurentă a povestit cum se simte de când a născut și cum e viața de mămică

Ludovic Orban face anunțul: nu există resurse financiare disponibile pentru dublarea alocațiilor

Două tinere lovite brutal pe stradă, din simplul motiv că una din ele purta fustă scurtă. Agresorul, reținut de polițiști

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies