Bunica lui Ruby l-a luat la rost pe Jador, după dezastrul provocat acasă la artistă: "Dar cum ați putut? Cu ciocanul, cu ce?"

Femeia a rămas crucită atunci când a văzut zeci de cioburi prin toată casa, de la masa pe care manelistul a reușit să o spargă.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Vizita lui Jador acasă la Ruby s-a lăsat cu pagube destul de mari pentru cântăreață. Chiar dacă artista a încercat să îl ierte pe manelist pentru gestul făcut, se pare că bunica acesteia nu a fost atât de îngăduitoare, atunci când a văzut dezastrul din sufragerie.

Citeste si: Jador a făcut prăpăd acasă la Ruby. Cum l-a găsit artista la ea în sufragerie: "Doamne, nu cred. E sânge, uitați-vă!"

Bunica lui Ruby l-a luat la rost pe Jador

Faptul că Jador  a reușit să-i spargă lui Ruby masa de sticlă pe care o avea în living, plină cu bani, nu a fost trecut cu vederea de bunica solistei. Femeia și-a pus mâinile în cap atunci când a văzut toată dezordinea din casă și nu s-a putut abține să nu îl "tragă de urechi" pe cântăreț: "Dar cum ați putut? Cu ciocanul, cu ce? Nu pot să înțeleg. De ce ne-ai spart masa? Te cert!", a fost reacția bunicii lui Ruby, în urma gestului făcut de Jador.

Bunica lui Ruby, revoltată de gestul făcut de Jador

Bunica lui Ruby

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Bunica lui Ruby l-a luat la rost pe Jador

Bunica lui Ruby și Jador

[Sursa foto: Instagram]

"Nu se mai calmează! Nu-și revine de când a spart Jador masa!", le-a transmis Ruby celor care o urmăresc, în timp ce o filma pe bunica ei.

Bunica lui Ruby și Jador s-au împăcat, după tot incidentul

Bunica lui Ruby și Jador

[Sursa foto: Instagram]

Jador și-a cerut iertare pentru gestul făcut

După ce a realizat că gluma pe care voia să o facă s-a transformat într-un adevărat incident, Jador a ținut să își ceară iertare pentru haosul provocat acasă la artistă.

Citeste si: Unde o vede pe Georgiana, acolo reacționează! Ce mesaj a publicat Jador, după ce a văzut-o pe iubita lui pe TikTok

Chiar dacă inițial a fost puțin supărată pe manelist, bunica lui Ruby a lăsat garda jos și l-a îmbrățișat pe cântăreț, semn că cei doi au făcut pace: "Acum se iubesc. Ai zis că-l cerți și că-l bați mamaie! Acum ce faci?", i-a spus solista bunicii sale, surprinsă de reacția femeii.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies