Când începe Mireasa, sezonul 5? Vezi pe ce dată începe emisiunea Mireasa 2022

Când începe Mireasa, sezonul 5? Simona Gheorghe a anunțat data la care va începe următorul sezon.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Când începe Mireasa, sezonul 5? Premiera va avea loc în curând. Simona Gheorghe a făcut marele anunț în cadrul emisiunii.

Când începe Mireasa, sezonul 5?

Emisiunea Mireasa, sezonul 4 s-a terminat în luna decembrie, așa că fanii sunt nerăbdători să afle când va începe un nou sezon al show-ului matrimonial. 

Simona Gherghe, moderatoarea emisiunii Mireasa, a anunțat că Mireasa, sezonul 5,va avea premiera sâmbătă, 22   ianuarie 2022, de la ora ora 13:30.

Emisiunea Mireasa, sezonul 5, se va difuza de luni până vineri, de la ora 14:00, iar sâmbăta va avea loc Gala săptămânii, de la ora 13:30.

Bat clopote de nuntă? Ana-Maria Barnoschi a vorbit despre momentul în care va îmbrăca rochia de mireasă: "Pot spune că mi-am găsit jumătatea"

Când începe Mireasa, sezonul 5? Premiera va avea loc anul viitor

Când începe Mireasa, sezonul 5? Premiera va avea loc anul viitor

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Cât valorează premiul de la Mireasa?

Publicul alege cuplul câștigător, care va pleca acasă cu un premiu în valoare de 40.000 de euro. Însă pentru a intra în posesia premiului, acel cuplu trebuie să căsătorească live, în cadrul emisiunii.

Câștigătorii vor intra în posesia premiului în maxim 90 de zile de la data difuzării finalei Mireasa, iar înmânarea se va face în baza certificatului de căsătorie, ca dovadă a faptului că cei doi sunt în continuare căsătoriți.

Dacă cuplul ales de telespectatori refuză să se căsătorească ori acest lucru nu poate avea loc din orice alt motiv, cuplul situat pe locul următor al clasamentului devine câștigător dacă decide să oficieze căsătoria în cadrul emisiunii în direct.

Și-a falsificat nunta pentru a își face fostul iubit gelos! Cum a reacționat bărbatul când a văzut „mirele”

În acest caz, premiul total brut va fi 30.000

de euro. Însă, dacă nici cei de pe locul 2 în topul preferințelor telespectatorilor nu doresc să își unească destinele, cuplul clasat pe locul 3 poate câștiga 20.000 de euro dacă se cunună în finala emisiunii Mireasa sezonul 4.

Dacă și acesta refuză, perechea de pe locul 4 poate intra în posesia sumei de 10.000 de euro brut dacă decide să spună DA în fața ofițerului stării civile în emisia live a finalei Mireasa.

În continuare, premiul va fi 5.000 de euro dacă toate primele 4 cupluri refuză să se căsătorească, iar cel de-al cincilea dă un răspuns afirmativ.

Toate premiile menționate anterior se împart în mod egal între cei doi parteneri de cuplu, fiecare primind jumătate din valoarea premiului acordat.

Dacă niciunul din cuplurile formate în casa Mireasa, sezonul 4, nu se căsătorește, telespectatorii își votează fata și băiatul favorit. Cei doi favoriți ai săptămânii finale câștigă fiecare, în Marea Finală Mireasa 2021, câte un premiu în valoare de 10.000 de euro brut.

Cine câștigă Mireasa dacă niciun cuplu nu se căsătorește

Dacă niciunul din cuplurile formate în casa Mireasa, sezonul 4, nu se căsătorește, telespectatorii își votează fata și băiatul favorit. Cei doi favoriți ai săptămânii finale câștigă fiecare, în Marea Finală Mireasa 2021, câte un premiu în valoare de 10.000 de euro brut.

De luni până vineri, în timp ce emisiunea „Mireasa” este difuzată la televizor, în același interval orar, la Kanal D este difuzată emisiunea „În căutarea adevărului” de la ora 13:00, iar începând cu ora 15:00 puteți urmări emisiunea ”Teo Show”.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies