Când va naște Corina Bilcon, presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf. Antrenorul mai are doi băieți

Când naște Corina Bilcon, presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf?

Autor: Ioana Stan

In articol:

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan țin primele pagini ale ziarelor de zile în șir, după ce în presă au apărut zvonuri că cei doi soți ar divorța.

Unele zvonuri au fost deja confirmate de antrenorul la Universitatea Craiova, după ce a vorbit despre divorț. Ce încă rămâne un mister, pentru că nimeni nu a vorbit despre acest subiect, este faptul că presupusa amantă Corina ar fi însărcinată și ar urma să-l facă pe Reghe tată pentru a treia oară.

Când ar trebui să nască presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf, Corina

Corina Bilcoin apare în presă drept presupusa amanta a lui Laurențiu Reghecampf. Mai mult, au apărut și fotografii cu cei doi împreună. De spre cine este presupusa amantă a antrenorului am aflat chiar de la actuala soție, Anamaria Prodan, care a postat pe Instagram mesajele venite de la o admiratoare care o cunoaște pe Corina. Descrierea pe care i-o face presupusei amante a lui Reghe nu este deloc onorantă.

Citeste si: Anamaria Prodan, asaltată cu mesaje de apropiații presupusei amante a lui Reghe: “Am început să primesc zeci de poze, povestiri”! Impresara a făcut publice mai multe imagini cu cea despre care se spune că e gravidă cu Laurențiu Reghecampf!

Când va naște Corina Bilcoin, presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf. Antrenorul mai are doi băieți

Anamaria Prodan și soțul ei, Laurențiu Reghecampf

[Sursa foto: Instagram]

"Dragă Ana, te respect și ești un model pentru mine. Viața a făcut în așa fel încât să ajung prin Dubai, să nu-mi ascult părinții și să intru prin lumea aceasta a ”escortelor”, o știu din 2015 pe asta. Asta a ajuns pe prima pagină în ziare și sunt șocată.

Citeste si: olile au miros diferit. Diabetul miroase ca acetona, cancerul la ficat miroase ca...- bzi.ro

De mică visa celebritate(...) Periculoasă tare, l-a urmărit pe Reghe și l-a atacat făcând pe sfânta, când tu erai în România. Râdea de el că l-a împachetat, că i-a mâncat cașcavalul. Femeia e profi pe meserie. L-a zăpăcit pe al tău! Și ai grijă, că tuturor le-a făcut faza cu copilul. Că are copil. Nu i-a mers cu niciunul.", a fost mesajul primit de Anamaria Prodan, din partea unei femei care susține că o cunoaște pe Corina.

Dacă este adevărată informația că presupusa amantă a lui Reghecampf este însărcinată în 9 săptămâni, atunci ea va naște în luna mai cel de-al treilea copil al antrenorului.

Citeste si: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, divorț cu condiții secrete! Surse din anturajul lor au dezvăluit tot: ”A fost dorința lui”

Corina Bilcon îi va dărui lui Laurențiu Reghecampf al treilea moștenitor

Laurențiu Reghecampf a fost căsătorit prima dată cu Mariana Pfeiffer. Cei doi au fost căsătoriți 13 ani și au împreună un băiat, Luca, în vârstă de 20 de ani. Prima soție a antrenorului este mai mare cu 10 ani decât el și locuiește în Germania, unde și-a deschis propria afacere și își duce liniștită viață.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf anunță despărțirea definitivă de Anamaria Prodan: ”Am depus actele de divorț”

În prezent, Laurențiu Reghecampf este căsătorit cu Anamaria Prodan de 15 ani. Cei doi au împreună un băiat, Laurențiu Reghecampf Jr, alintat de părinți Bebeto, însă familia este completată de cele două fiice ale impresarei, dar și de fiul cel mare al antrenorului, care are o relație frumoasă cu tatăl său.

Când va naște Corina Bilcoin, presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf. Antrenorul mai are doi băieți

Anamaria Prodan, copiii și Laurențiu Reghecampf

[Sursa foto: Instagram]

Dacă se adeveresc zvonurile și Reghecampf are o amantă, ba mai mult, ar fi și însărcinată, atunci el va avea al treilea moștenitor.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies