Dezvăluiri uluitoare despre Cristina Țopescu! S-a aflat abia după moartea ei! A fost condamnata la trei ani de închisoare! Cine a salvat-o atunci de la chin!

Cristina Țopescu a făcut pușcărie înainte de Revoluție după ce a vrut sa fugă din țară! Abia acum s-a aflat

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

Duminica trecută, Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare, în jurul orei 22.00, de o vecină, care îi era și apropiată. Anchetatorii prezenți la fața locului au constatat că jurnalista decedase de mai multă vreme, în urmă cu aproximativ două săptămâni, după ce au observat că trupul îi era în stadiu avansat de degradare, chiar mumificat.

fara descriere
Care a fost cauza morții jurnalistei Cristina Țopescu

De altfel, chiar a doua zi, surse INML au declarat că cea mai probabilă cauză a morţii Cristinei Ţopescu ar fi fost un infarct, însă, după necropsie, au luat în calcul și varianta unui accident vascular, întrucât la analizele preliminare s-au găsit urme ale unor substanțe generate de medicamente luate în special pentru a induce somnul! Până la aflarea rezultatelor exacte oficiale, jurnalista a fost incinderată joi, la Crematoriul Vitan Bârzești, după o decizie controversată a familiei.

Citeste si: Klaus Iohannis a făcut un gest neașteptat pentru Cristina Țopescu. Ce s-a întâmplat la capelă

Citeste si: Cum a aflat mama Cristinei Țopescu de moartea fiicei sale ”Este inuman să afle așa”

Citeste si: Surpriză! S-a aflat! Ale cui sunt amprentele găsite de anchetatori pe ușa casei regretatei jurnaliste Cristina Țopescu?! Prietena ei a spus tot

fara descriere

Cristina Țopescu a făcut pușcărie! ”A fost pârâta de "binevoitori"” 

Dincolo de moartea controversată, puțini știu însă ce viata cu suișuri și coborâșuri a dus Cristina Țopescu. Astfel, în ultimele zile, după decesul ei neașteptat, s-a vorbit mult despre problemele pe care ea le-a avut cu fosta securitate comunistă. De pildă, s-a aflat că regretata jurnalistă Cristina Țopescu a făcut pușcărie, însă nu și pentru câtă vreme. WOWbiz.ro vă prezintă, în premieră, detalii referitoare la încarcerarea sa dezvăluite de prieteni apropiați. "În perioada respectivă, în special la începutul anilor '80, Cristina a plecat de multe ori în străinătate la mama ei, femeia cu care Cristian Țopescu, tatăl ei fusese căsătorit aproape 15 ani. La un moment dat, a decis sa fuga din tara, dar, a fost pârâta de "binevoitori". A fost prinsa la granița și închisă. Inițial, a primit trei ani de închisoare, dar după intervenția unor persoane importante, printre care și Mircea Lucescu, pedeapsa i s-a redus la trei luni, dar trei luni de chin", au declarat apropiați de-ai regretatei vedete pentru WOWbiz.ro.

fara descriere

Cristina Țopescu a murit, dar oamenii trebuie să își aducă aminte totul despre ea, ca despre o valoare a presei românești. Jurnalista a fost absolventă a Facultatii de Limbi Străine, secția engleza - italiană, din cadrul Universității București. Încă din copilărie, aflată în preajma marelui Cristian Țopescu, tatăl ei,  a fost atrasă de mirajul micului ecran, în perioada 1970 - 1979 apărând chiar  în nenumărate emisiuni pentru copii și tineret produse la TVR. O vreme, după terminarea studiilor universitare, a lucrat la revistele culturale "Contemporanul" (corector) și "Cinema". În plus, Cristina Țopescu făcea și traduceri ale filmelor care circulau atunci pe video. În vara anului 1989, a încercat să ajungă clandestin în Germania (unde se afla mama sa, prima soție a lui Cristian Topescu), dar a fost prinsă la graniță, astfel că, timp de mai multe luni, Cristina Țopescu a făcut pușcărie. A revenit în televiziune in 1991,la Pro Tv, la Antena 3, TVR, apoi la Prima TV. 

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate