Ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Cornel Galeș în urmă cu puțin timp! Sute de persoane i-au scris mesaje

Ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Cornel Galeș

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Cornel Galeș a murit într-un accident de mașină în Spania, iar fosta lui iubită, Viviana, se va ocupa de repatrierea trupului neînsuflețit.

Ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Cornel Galeș în urmă cu puțin timp! Sute de persoane i-au scris mesaje

Văduvul Ilenei Ciuculete a încetat din viață sâmbătă noaptea. Prietenii sunt în stare de șoc de când au aflat că Galeș a murit într-un grav accident de mașină.

fara descriere

Astăzi, contul de Facebook al lui Cornel Galeș a fost transformat într-o pagină tribut, pe care internauții pot transmite mesaje în memoria sa.

Citeste si: Elena Soare, despre visele cu Ioana Ciuculete: „De când a murit, am tot visat-o pe Ileana. Îmi spunea că-l așteaptă pe Cornel”

Citeste si: Prietenul lui Cornel Galeș aruncă bomba! De ce nu mai era văduvul Ilenei Ciuculete impresar: „O altă artistă mai tânără”

Citeste si: "Băieții Ilenei Ciuculete se bucură de moartea lui Cornel Galeș" - Costin Mărculescu rupe tăcerea: "E păcat"

Astfel, sute de persoane au văzut că pagina de Facebook a lui Cornel Galeș a devenit una in memoriam și au scris sute de comentarii.

fara descriere

"Somn liniștit, așa cum ți-ai dori, lângă Ileana. Dumnezeu sî te aibă în paza lui", "Sincer îmi pare rău! Dumnezeu să te odihnească lângă Ileana", "Asta dovedește că Iubirea este mai tare decât Moartea. Acum v-ați reunit pe veci, acolo Sus în Împărăția Lui Dumnezeu. Zânica te-a vrut lângă ea, fiindcă nu a mai putut suporta să vadă cât sufereai și erai judecat din toate părțile. Dumnezeu a decis să trăiți veșnic împreună, fericiți așa cum ați fost și în această viață pământească. Ați fost și veți rămâne cel mai frumos, cel mai perfect cuplu din lume. Noi toți vă vom iubi și nu vă vom uita Niciodată", sunt doar câteva dintre mesajele de adio scrise pe pagina de Facebook a lui Cornel Galeș.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate