Care a fost ultima conversație a Cristinei Țopescu și cu cine a vorbit: „Cristina Țopescu nu a mai fost activă pe whatsapp de pe data de 28 decembrie, de la 9:54 dimineața, oameni buni”

Ultima conversație a Crsitinei Țopescu a fost în data de 28 decembrie 2019. De atunci, Cristina Țopescu jurnalista nu a mai dat niciun semn de viață.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Cristina Țopescu era foarte activă pe rețelele de socializare, dar cu toate acestea, nimeni nu s-a alarmat când a observat că fosta prezentatoare nu mai scrie nimic pe Facebook. 

Citeste si: VIDEO | Ce se întâmplă acum în fața casei unde a murit Cristina Țopescu! E încă un semn că a fost uitată de prieteni și rude

Citeste si: Motivul pentru care nimeni nu s-a alarmat când Cristina Țopescu nu a mai dat niciun semn de viață: „S-a întâmplat de multe ori să nu dea un semn și două săptămâni, apoi să sune și să povestim”

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Citeste si: Andreea Marin, mesaj la vestea morții Cristinei Țopescu! ”Cerul e deasupra noastra...” Cele două vedete au iubit același bărbat, pe Stefan Bănică

Care a fost ultima conversație a Cristinei Țopescu și cu cine a vorbit: „Cristina Țopescu nu a mai fost activă pe whatsapp de pe data de 28 decembrie, de la 9:54 dimineața, oameni buni”

Una dintre persoanele care a vorbit pentru ultima dată cu Cristina Țopescu a dat detalii despre ultima conversație cu fosta jurnalistă. 

„Am vorbit cu Cristina Topescu in ultima luna de cateva ori, la telefon si pe whatsapp. Era consiliera ministrului Costache si voiam sa il invit in emisiunea mea medicala. Asta conteaza mai putin, dar e o introducere la ceea ce urmeaza sa zic.
Cristina Topescu nu a mai fost activa pe whatsapp de pe data de 28 decembrie, de la 9:54 dimineata, oameni buni. Timp de 2 SAPTAMANI nu a intrat nici macar o singura data pe whatsapp, intr-o epoca in care telefonul mobil este prelungirea mainii noastre si intr-o epoca in care vorbim pe whatsapp mai mult decat la telefon, cu voce. De mai bine de doua saptamani nu a postat deloc pe retelele sociale, unde inteleg ca era foarte activa...


Oare nu si-a pus nimeni din cercul ei de apropiati (pentru ca e prea mult sa spun ca avea prieteni) un semn de intrebare in ceea ce o priveste? Unde este Cristina? Ce face Cristina? Oare nu s-a gandit nimeni la ea de Anul Nou? Oare nu i-a trecut nimanui prin cap sa o sune sau sa ii scrie si a doua oara, cand au constatat, dupa cum sustin in seara asta pe la televizor, ca nu da niciun semn inapoi?!

Drum lin, Cristina Topescu!
Dumnezeu sa te ierte si sa te odihneasca in pace!”, a scris Aneta Sîngeorzan pe Facebook, după ce a aflat tragica veste că fosta jurnalistă a murit. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Tora Vasilescu, adevărul despre banii și privilegiile actorilor de film dinainte de 89 ”Se deschideau multe uși”

O fetiță de doar șase ani din Galați, dezbrăcată și bătută, în fața casei, găsită și salvată de vecin. Copila țipa și plângea că nu mai vrea la mama ei

Denisa de la Puterea dragostei, declarații incredibile despre Ella! Ce spunea iubita lui Iancu despre rivala sa înainte de scandal? VIDEO exclusiv din Istanbul

Vecina fostei jurnaliste Cristina Țopescu, apel la răbdare și decență: „Dragi colegi de breaslă, vă rog să fiți jurnaliști adevărați, nu hiene”

Motivul pentru care Viorel Lis nu o mai însoțește pe soția lui la aparițiile televizate! Adevărul despre starea de sănătate a fostului edil

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies