Care sunt ceilalți doi concurenți care pot merge în cel de-al doilea sezon Puterea Dragostei

În această seară, o altă veste frumoasă i-ar putea uimi pe concurenții Puterea Dragostei.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

În această seară s-a decis, prin intermediul votului, care sunt celelalte două persoane care pot participa și în cel de-al doilea sezon Puterea Dragostei, difuzat de Kanal D!

Astfel că, pe lângă faptul că Bianca și Jador se pot întoarce și în cel de-al doilea sezon Puterea Dragostei, pentru că au fost primii finaliști ai primului sezon, celelalte două persoane care sunt eligibile pentru posibila intrare în Casa Puterea Dragostei Sezon 2 sunt: Bogdan Mocanu și Mary.

Citeste si: Anunțul făcut de Andreea Mantea i-a panicat pe concurenți! Ce se va întâmpla cu Bianca și Jador, după Marea Finală Puterea Dragostei

Citeste si: Culiță Sterp a vorbit despre fosta relație! Ce i-a povestit Simonei de la Puterea Dragostei

Citeste si: Ricardo de la Puterea Dragostei, dezvăluiri despre Larisa, noua lui iubită: „Dragostea învinge orice. Noi ne știam dinainte”

”În acest moment vă spun că sunteți concurenți în sezonul 2. Acum, Jador, trebuie să gândești dacă cedezi locul. Destinul. Mâine este Marea Finală. Vreau să fiți pregătiți pentru că poate vor fi surprize mari. Să fiți pregătiți pentru absolut orice. Pentru ultima dată în acest sezon vă spun că cele opt ore s-au încheiat”, a spus Andreea Mantea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate