Carmen de la Sălciua, ironii crunte la adresa Biancăi Drăgușanu: ”Dacă ești o doamnă...”

Carmen de la Sălciua nu i-a rămas datoare celebrei Bianca Drăgușanu după ce a fost atacată de aceasta și, susține artista, jignită ca la ușa cortului.

Carmen de la Salciua
Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

Mai mult decât atât, recunoaște Carmen de la Sălciua, atacurile a căror țintă a fost vine, probabil, din prietenia pe care Bianca Drăgușanu o are cu Răzvan Botezatu, cei doi fiind cei care au început un mic război cu artista de muzică de petrecere.

Citeste si: Carmen de la Sălciua, făcută praf de Răzvan Botezatu! ”Nu se face așa ceva! E un lucru intim”

Citeste si: Carmen de la Sălciua, pe șleau despre Mama Geta, fosta ei soacră, și despărțirea de Culiță! ”Eu nu am în suflet..”

”De aseară (luni seara, n. red.) promesc o mulțime de mesaje în care mi se spune că Bianca Drăgușanu mă jignește. Am văzut și eu ce a spus și, sincer, nu o prea înțeleg, mai ales că nu ne cunoaștem personal. În plus, dacă tot ești o doamnă, nu folosești un asemenea limbaj, mai ales că te pretinzi a fi superioară”, ne-a spus Carmen de la Sălciua despre scandalul cu Bianca Drăgușanu. E adevărat, sugerează frumoasa Carmen de la Sălciua, este posibil ca Bianca Drăgușanu să se simtă ușor nesigură pe sine, mai ales că cea mai sexy cântăreață de muzică de petrecere a colaborat, la un moment dat, cu partenerul de viață al fostei prezentatoare TV.

”L-am cunoscut pe iubitul ei, am un respect deosebit pentru el. Nu știu ce să cred, sper că nu e geloasă, că eu cu el am vorbit doar ca prieteni, ca amici,. Pe rețelele de socializare în care el m-a felicitat pentru muzică și, la un moment dat, mi-a împrumutat și mașina pentru a filma un videoclip, am mai vorbit. Pe ea nu o cunosc, de aceea nu pot să vorbesc prea mult despre ea, știu doar că se consideră o doamnă, dar, din ce am observat a uitat că altul este limbajul pe care îl folosesc cei din mediul din care se pretinde”,
ne-a mai spus, ironică, Carmen de la Sălciua.

Citeste si: Îl mai știți pe Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? A dat cu piciorul la tot, a vândut casa cumpărată din donații și s-a mutat din nou în ghetou. Acum, în fața porții stă parcat șmecherește un BMW X6 – Foto- bzi.ro

Carmen de la Salciua
Carmen de la Salciua si Alexandra, regita TikTok

În altă ordine de idei, ne-a explicat Carmen de la Sălciua, fotografia pe care și-a făcut-o cu Alexandra, Regina Tiktok-ului, nu a fost făcută pentru a se lăuda că o ajută pe aceasta. ” Nu contează ce i-am dus, cum am ajutoat-o alături de prietenii mei. Eu am pus o poză cu ea din alte motive. M-a cucerit, recunosc. Este o femeie plină de viață, m-a cucerit cu optimismul și buna dispoziție a ei, lucruri pe care le afișează natural în ciuda problemelor pe care le are. În plus, am văzut la ei în casă o familie foarte unită, el o iubește pe Alexandra foarte mult, iar asta m-a impresionat enorm. Oricum nu mă așteptam ca încercarea mea de a face un bine și de a ajute pe alții să genereze asemenea reacții. Dar, nici Bianca, nici Răzvan Botezatu care, cred eu, a interpretat greșit fotografia cu mine și cu Alexandra, având în vedere că eu nu am TikTok și nu caut urmăritori, nu vor putea să mă stârnească, să mă facă să mă scoată din felul meu de a fi”, ne-a spus, în exclusivitate, Carmen de la Sălciua.

Bianca Dragusanu
Bianca Dragusanu a atacat-o pe Carmen de la Salciua

Carmen de la Sălciua, luată ”în colimator” de Răzvan Botezatu și Bianca Drăgușanu

Toată povestea a pornit de la faptul că artista de muzică de petrecere a mers să o vadă pe Alexandra Bodi, tânara care trăiește o viață modestă și postează videoclipuri pe contul său de TikTok. Foptopgrafia cu Carmen de la Sălciua și regina Tiktok-ului s-a viralizat rapid, iatr Răzvan Botezatu și Bianca Drăgușanu au atacat-o pe cântăreață sub motivul că aceasta și-ar căuta noi urmăritori și că își face publicitate cu actele de caritate.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Aroganța lui Carmen de la Sălciua! ”Cum ce regină sunt? Sunt regina...”

Secretul lui Jador! A sărutat-o sau nu pe Carmen de la Sălciua?

Jador vorbește despre relația cu Carmen de la Sălciua! De ce nu pot fi împreună, deși recunoaște că o iubește

Vor veni Ducii de Sussex la înmormântarea Prințului Philip?

Planul lui Bill Gates de care nimeni n-a știut până acum. Până și experții sunt stupefiați

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

Lovitura sub centură primită de Charles. Regina Elisabeta nu va face niciodată acest gest

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies