Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș s-au căsătorit în secret în pelerinajul de pe Muntele Athos? Cum s-a dat de gol artista: „S-au întâmplat multe...”

Carmen de la Sălciua a dat de înțeles fanilor ei că s-au întâmplat mult mai multe decât a arătat în pelerinajul de pe Muntele Athos.

Autor: Simona Costache

In articol:

Carmen de la Sălciua a avut parte de o călătorie extrem de emoționantă alături de iubitul ei în Grecia, pe muntele Athos. După pelerinajul de acum câteva luni din Ierusalim, artista a mai repetat experiența într-un loc la fel de profund și emoționant. Cu toate că ea, fiind femeie, s-a putut plimba doar în jurul muntelui, acest lucru nu a împiedicat-o să simtă cele mai profunde sentimente de iubire și recunoștință față de divinitate.

Carmen de la Sălciua și-a dorit să trăiască prima zi din cel de-al 34-lea an de viață într-un loc sfânt, iar dorința i s-a îndeplinit pe deplin. După terminarea pelerinajului, artista a lansat pe Instagram o sesiune de întrebări pentru a putea să satisfacă toate curiozitățile admiratorilor ei legate de această călătorie. Unul dintre fani a întrebat-o pe artistă dacă este posibil să mergi în cuplu în mănăstiri și să dormi împreună cu partenerul tău dacă nu există căsătorie la mijloc. Cântăreața a oferit un răspuns care lasă loc de multe interpretări. Oare această călătorie a adus cu sine și darul căsătoriei pentru Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș?

„Asta mi-a făcut cadou, Maica Domnului de ziua mea…Sa ma închin Preacinstitului ei Brâu 🙏🏾
Cei 33 de ani se vor încheia la noapte…si spun “Bine ai venit 34,sa fii cu folos “, dar cu adevărat acest an mi-a adus numai binecuvântări si bucurii și am vrut sa îl închei intr-un loc sfânt!
Bun este Dumnezeu ca m-a ajutat

sa ajung aici! ”, a scris Carmen de la Sălciua pe Instagram.

Citeste si: ”Am spus un adevăr”. Nelu Popa, despre Carmen de la Sălciua, după ce a spus că a avut o relație cu ea, iar artista l-a dat afară din trupă. Ce îi transmite acum saxofonistul

Citeste si: „Mă bârfești și mă vorbești.” Ce mesaj a transmis Marius Elisei pe rețelele de socializare- kfetele.ro

Carmen de la Sălciua s-a căsătorit în secret?

Carmen de la Sălciua a avut parte de clipe unice în pelerinajul din Grecia, iar impresiile cu care a rămas i-au întrecut cu mult orice așteptare. Pe lângă emoția trăită într-un astfel de loc, oare artista mai are și alte motive de bucurie? La întrebarea admiratoarei, referitoare la dormitul cu partenerul atunci când merg la mănăstiri, artista a lăsat să se înțeleagă că s-au întâmplat foarte multe lucruri în acest pelerinaj, poate chiar să-și oficializeze relația în fața lui Dumnezeu.

„Dacă nu sunteți căsătoriți, aveți voie să mergeți la mănăstiri și să dormiți împreună?”, a fost întrebarea pe care un admirator i-a adresat-o lui Carmen de la Sălciua.

„În acest pelerinaj s-au întâmplat multe...”, a spus Carmen de la Sălciua pe Instagram.

Citeste si: Carmen de la Sălciua, maraton de vacanțe, chiar înainte de nuntă! Nu s-au uitat deloc la bani! Cât costă o cameră în resorturile de lux în care s-au cazat cei doi| EXCLUSIV

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș s-au căsătorit în secret în pelerinajul de pe Muntele Athos? Cum s-a dat de gol artista: „S-au întâmplat multe...”

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

„Am așteptat de mult timp ziua asta” Carmen de la Sălciua, anunț surprinzător pe rețelele de socializare! Artista, mai fericită ca niciodată

”Am spus un adevăr”. Nelu Popa, despre Carmen de la Sălciua, după ce a spus că a avut o relație cu ea, iar artista l-a dat afară din trupă. Ce îi transmite acum saxofonistul

Carmen de la Sălciua și Nelu Popa au ajuns la cuțite. Cum a reacționat artista, după ce saxofonistul a făcut publică idila lor: ”Mi-a zis că trebuia să mint”

Dragoș Dolănescu nu a avut mereu o viață lipsită de griji. Fiul regretatului artist a fost nevoit să muncească în timpul facultății: „Mergeam să lucrez în construcții. Am spălat...

Cutremur total în Ungaria! Lovitură cumplită pentru unguri. Este informația momentului în Europa

Șerban Huidu, momente de sinceritate. Mesajul pe care i l-a transmis lui Găinușă, după ce relația lor s-a răcit

”Omul bun, și pomul copt” a ajuns la închisoare. Celebrul Mircea Rusu, închis pentru delapidare

Carmen de la Sălciua și Nelu Popa au ajuns la cuțite. Cum a reacționat artista, după ce saxofonistul a făcut publică idila lor: ”Mi-a zis că trebuia să mint”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies