Casnica Andreea Moldovan, probleme cu sarcina: „Fac injecții”

Andreea Moldovan are probleme cu sarcina. Ce a pățit soția lui DJ Optik,

Distribuie pe:

Autor: M.V.


In articol:

Una dintre cele mai cunoscute casnice din România, Andreea, numită așa în urma unui show culinar, trece prin clipe grele din cauza sarcinii.

Andreea Moldovan, soția lui DJ Optik, are probleme cu cea de-a doua sarcină. Peste două luni urmează să aducă pe lume un băiețel, însă se confruntă cu probleme, deși încearcă să respecte stric indicațiile medicului său.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Andreea, obligată să facă injecții

Vedeta a dezvăluit că abia poate să meargă, deși ar trebui să se miște mai mult. Mai mult decât atât, este nevoită să își facă singură și niște injecții, probabil pentru coagularea sângelui, așa cum se întâmplă în multe sarcini.

Citeste si: Raluca Bădulescu şi Cătălin Botezatu au desfiinţat ţinuta purtată de Nicoleta Nucă: "Hangiţă obosită!"

Citeste si: Fosta soție lui Mihai Gruia (ex-Akcent), primele declarații după divorț: „Între noi, sentimentele...”

Citeste si: Roxana Ciuhulescu a ajuns la capătul puterilor: „Dărâmată fizică și mental...”

„Eu mi-am dorit să nasc natural şi la prima sarcină. Îl monitorizăm, fac injecţii. Eu ar trebui să fac mişcare foarte multă, între 5000 şi 10 000 de paşi în fiecare zi. Mi-a dat-o! Sarcina asta mi-a dat-o! Pe prima nu am simţit-o. Acum am două viteze: încet şi pe loc. (…) Nasc la sfârşitul lui august, începutul lui septembrie. Atelierul merge. Am pofte, dar au fost în prima parte. Am poftit la toate mâncărurile româneşti. Acum sunt numai pe asiatic şi pe picant, ultra picant. Mănânc picant în general, dar nu aşa la orice masă. Nu mai am voie să călătoresc acum. Nu o să mai sterilizez atât de tare, îi spun oficial mamei că n-o mai aştept cu spirtul la uşă. O să fim mai relaxaţi, clar”, a spus Andreea Moldovan, conform spynews.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate