Imagini incredibile! Anamaria Prodan a șocat la mormântul mamei sale! Ce a putut să aducă la cimitir, chiar în ziua în care regretata cântăreață ar fi împlinit 72 de ani!

Anamaria Prodan a ținut să meargă la cimitir, în stilul ei, în ziua în care mama sa, Ionela Prodan, ar fi împlinit 72 de ani!

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriere

Duminică, Ionela Prodan ar fi împlinit 72 de ani, motiv pentru fiica ei, Anamaria Prodan, cea care a îngrijit-o până în ultima clipă a vieții, să posteze pe rețelele de socializare o fotografie cu regretata artistă, iar în dreptul ei să scrie un mesaj tulburător.

,,La mulți ani iubirea vieții mele !!! Să râzi și să cânți alături de îngerii tăi azi de ziua ta!!! Tu ești în sufletul și inima mea! Tu ești forța vieții mele! Tu îmi călăuzești pașii secundă de secundă! Te iubesc fără margine mama mea frumoasă!”, sunt cuvintele scrise de impresară pe contul de Instagram.

fara descriere

Anamaria Prodan a fost alături de familie și de prieteni la cimitir

Puțini din știu însă că, dincolo de postarea de pe internet, Anamaria avea să surprindă pe toată lumea la mormântul Ionelei Prodan! Reporterii WOWbiz.ro au aflat în premieră că vedeta a fost și la cimitirul Bellu din Capitală, alături de familie și cei mai apropiați prieteni, pentru fi alături de cea care i-a dat viață! Cu lacrimi în ochi, agenta a ascultat slujba făcută de preot, apoi, conform felul său de a fi, a decis să dea de pomană oamenilor fără posibilități materiale aflați prin preajmă.

Citeste si: Anamaria Prodan a dat de pământ cu Irinel Columbeanu: “Eu îl urăsc cu pasiune. Dacă aş putea l-aş distruge pentru 10 vieţi de acum înainte”. Când s-a întâmplat asta?

Citeste si: Anamaria Prodan, mesaj emoționant la un an de la moartea mamei sale: ”Să râzi și să cânți alături de îngerii tăi”

Citeste si: Anamaria Prodan dezvăluie secretul relației cu soțul! Ce face cu Reghe seara, atunci când se întâlnesc după mult timp

fara descriere

Anamaria Prodan a șocat la mormântul mamei sale! Ce avea în pachetele aduse la cimitir

Anamaria Prodan a șocat la mormântul mamei sale cu pachetele mari aduse, pline ochi de produse alimentare scumpe, de la salam de Sibiu, zacuscă, icre, cutii de conserve, brânză franțuzească și vin de la  calitate până la bomboane fine. ”Toată viața a iubit-o pe Ionela Prodan și a încercat orice i-a stat în putință să o vindece. Acum, mereu împarte mâncare pentru sufletul ei. Întotdeauna, când vine la cimitir, le oferă oamenilor câte un ban și o sacoșă cu de toate. Să o ajute Dumnezeu”, au spus persoane amărâte de la fața locului.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate