Cât de bine seamănă Camelia Constantinescu, mama primului copil al lui Ștefan Bănică, cu fostele iubite ale cântărețului!

Camelia Constantinescu a fost iubita lui Ștefan Bănică jr în urmă cu mai mulți ani. Este femeia care i-a dăruit artistului primul lui copil, un băiat care acum are 17 ani.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Ștefan Bănică JR

Despre femeile din viața lui Ștefan Bănică jr s-a vorbit mult, mai ales că ele erau la rândul lor vedete. Cu o excepție, Camelia Constantinescu.  De altfel, aceasta a fost prima iubită care i-a dăruit un copil lui Ștefan Bănică jr, un băiat care-I poartă numele. Radu Ștefan Bănică are 17 ani și este extrem de apropiat de tatăl său. Deși după despărțirea Cameliei Constantinescu de artist, copilul a rămas în grija mamei sale, Radu Ștefan nu doar că este apropiat de tatăl său, ci se pare că-I urmează și în carieră. Tânărul este actor într-o trupă de teatru, a apărut în mai multe spectacole, într-unul dintre videoclipurile tatălui său, iar la concertul de Crăciun din 2019 a urcat pe scenă alături de Ștefan Bănică jr.

Ștefan Bănică JR

Cât despre mama sa, Camelia Constantinescu, aceasta a rămas o prezență discretă, aparițiile sale pulice sunt la fel de rare ca și în perioada în care era partenera de viață a lui Ștefan Bănică.

Citeste si: După Ștefan Bănică Jr, Cristina Țopescu s-a mai iubit, în secret, cu un rocker celebru! A cântat în trupe precum: Iris, Voltaj sau Krypton

Citeste si: Surpriză de proporții! Banica jr, la incinerarea Cristinei Țopescu! Ce a făcut artistul la Crematoriu și cu cine a plecat de la funeralii! Avem imagini exclusive

Citeste si: Ștefan Bănică Jr., mesaj emoționant în ziua în care tatăl lui ar fi împinit 86 de ani

Ștefan Bănică jr s-a iubit cu mai multe femei celebre! Camelia Constanescu a fost singura parteneră care nu este vedetă

Despre Ștefan Bănică jr s-a spus că a iubit mai multe femei celebre, ulmea, toate semănând între ele. Cu excepția Mihaelei Rădulescu, iubitele lui Ștefan Bănică seamănă destul de bine.

Ștefan Bănică JR

Prima iubită a lui Ștefan Bănică de care s-a scris a fost Cristina Țopescu, fosta realizoare tv care a fost găsită moartă în casă duminică, 12 ianuarie. Relația dintre cei doi a durat 5 ani, iar Cristina Țopescu povestea că s-au iubit mult, ”poate prea mult”. Dacă Ștefan Bănică a înlocuit-o rapid pe Cristina Țopescu, aceasta nu a mai avut nicio relație publică după aceea, iar apropiații au spus că artistul a fost marea ei iubire.

Ștefan Bănică jr s-a iubit apoi cu o altă vedetă tv, Mihaela Rădulescu. Cu aceasta s-a și căsătorit cântărețul. După nici 5 ani, cei doi divorțau însă, iar zvonurile erau că mătivul despărțirii ar fi fos infidelitatea lui Bănică.

Ștefan Bănică JR

La scurt timp, Ștefan Bănică apare în compania unei alte femei. Camelia Constantinescu, singura iubită oficială a cântărețului care nu este la rândul ei vedetă, nu a fost soția acestuia, însă avea să-I dăruiască primul copil, un băiat care acum are 17 ani.

În 2006, când Radu Ștefan avea doar 4 ani, cei doi se despărțeau, iar Ștefan Bănică aparea alărui de Andreea Marin, o altă vedetă tv , cu care avea să se și căsătorească. Și Andreea Marin, o altă brunetă faimoasă inclusă în lista iubitelor lui Bănică, îi dăruia cântărețului un copil, de data aceasta o fetiță, Violeta, care are acum 12 ani.

Ștefan Bănică JR

După despărțirea de Andreea Marin, se pare că tot din cauza infidelităților, Ștefan Bănică apare în compania unei alte brunete, de dat aceasta cântăreață- Lavinia Pârva.  După mai mulți ani de relație, cei doi devin soț și soție în 2017, iar de anul trecut și prăinții unui băiețel, al treilea copil al lui Ștefan Bănciă jr.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate