După Ștefan Bănică Jr, Cristina Țopescu s-a mai iubit, în secret, cu un rocker celebru! A cântat în trupe precum: Iris, Voltaj sau Krypton

Cristina Țopescu s-a iubit cu Manuel Savu, unul dintre cei mai buni chitariști ai României, după despărțirea de Ștefan Bănică Jr.

Distribuie pe:

Autor: Daniel Coltuc

fara descriere


In articol:

Cristina Țopescu a fost extrem de discretă cu viața ei privată și puțini sunt cei care au avut acces la informații legate de partenerii de viață ai acesteia.

Una dintre relațiile pe care Cristina a ținut să le păstreze secrete este cea cu unul dintre cei mai importanțși chitariști din România, extrem de cunoscut în anii ’90. Manuel Savu a trecut pe trupe precum: Iris, Voltaj, Krypton, Mike & Blue Spirit iar în prezent și-a înființat propria formație intitulată ”Crossing Eternity”.

fara descriere

Cristina Țopescu a încercat să păstreze secretă relația pe care a avut-o cu Marcel Savu și s-a supărat pe prietena ei, regretata jurnalistă Simona Catrina, atunci când aceasta i-a publicat numele în revista Tango, condusă de Alice Năstase-Buciută.

”Cristina s-a supărat puțin după ce a apărut interviul pentru că ea a povestit despre bărbatul cu care era atunci, despre relația lor, despre cum vede lucrurile iar Simona Catrina i-a pus numele în revistă pentru că toată lumea știa că au o relație oficială. Îl spun, pentru că l-am scris și în revistă: Manuel Savu. Noi îl cunoșteam bine, era muzician, am înțeles că era și pilot de cursă lungă... nu-mi amintesc acum.

fara descriere

Simona i-a scris numele în interviu și Critsina s-a supărat. A zis: ”eu ți-am vorbit despre relația mea dar eu nu aveam permisiunea să-i dau numele în mod oficial”. Simona îi dădea dreptate, a zis: ”te rog să mă ierți, știu și eu cum este când un bărbat nu vrea să spună oficial că e cu tine”...! Și eu le-am certat pe amândouă, am zis: ”măi, fetelor, stați un pic, ce relație e aia în care bărbatul nu-ți dă voie să spui că ești cu el. E cu tine dar nu-i spui numele în interviu că nu-i frumos? Terminați amândouă cu asta și hai să trecem mai departe”...

Certată pentru că nu voia să-i dezvăluie numele iubitului

fara descriere

Deci nu el ne-a atras atenția ci ea s-a supărat și a zis că ar fi trebuit să punem... Simona a întrebat: ”E vorba de Manuel Savu?”, și a scris în paranteză: ”cunoscutul muzician și pilot de raliu, nota redacției”. Iar Cristina a zis: ”de ce n-ai trecut și numele tot în paranteză? Ca să înțeleagă el că nu eu i-am dat numele ci că tu, Simona, l-ai trecut acolo”. Iar eu, ca redactor-șef, cumva, mediam conflictul ăsta.

Citeste si: Cristina Ţopescu a fost interzisă la emisiunea Andreei Marin! Vezi cine a împiedicat-o pe Cristina să ajungă în platoul “Surprize, surprize!”

Citeste si: Incident șocant la metrou, la stația Păcii! Un bărbat s-a aruncat în fața trenului

Citeste si: Cântecul de jale pe care l-a cantat Jador, în lacrimi, după nunta Siminei: „Ce rost mai are viața mea”

Asta mi-am amintit: că nici Simona Catrina și nici Cristina Țopescu nu vedeau relațiile de genul acesta, la momentul la care a avut loc interviul, acum mulți ani, așa cum cred eu că e firesc să vezi. Să fii sigur în relația ta, să n-ai nimic de ascuns și tu, ca femeie, să nu depinzi de acceptul bărbatului”, a povestit Alice Năstase-Buciută la Canal 33.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate