Cât de fericită era Luiza Melencu în perioada în care avea iubit! Imagini cu cei doi

Din aprilie, Luiza Melencu a dispărut de acasă, și până în iulie, când Gheorghe Dincă a răpit-o și pe Alexandra Măceșanu, familia nu a știut nimic de tânăra de 18 ani.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Din iulie, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu sunt cunoscute ca ”victime ale monstrului de la Caracal, Gheorghe Dincă”, iar poveștile celor două fete sunt asemănătoare. Dacă despre Alexandra Măceșanu s-a spus că atunci când a fost răpită de Gheorghe Dincă, se ducea la Caracal să se întâlnească cu prietenul ei, despre Luiza Melencu nu s-a vorbit că ar fi avut iubit.

Citeste si: Declarațiile cutremurătoare ale colegilor Alexandrei Măceșanu, în prima zi de școală! "Sperăm să aibă curajul să sune din nou"

Citeste si: Mama Luizei Melencu, mărturii cutremurătoare la școala la care a învățat fiica sa: „Un monstru de om a răpit-o și nu spune unde a dus-o”

Citeste si: Mama Luizei Melencu, dezvăluiri șocante: „O doamnă a confirmat că mi-a văzut fiica”

Tânăra de 18 ani, era la momentul dispariției sale, elevă în clasa a XI-a, și se pare că abia se despărțise de iubitul ei. ”Ea cu mama ei aveau o relație foarte apropiată. Îi spunea și despre prietenii ei. A avut un iubit de care s-a despărțit în urmă cu câteva luni înainte să dispară”, a spus la un moment, Ștefania Cincă, mătușa Luizei, într-o emisiune tv.

fara descriere

Recent, un apropiat al Luizei a făcut publice câteva poze de pe contul de socializare al Luizei, în care aceasta apare alături de un băiat. Una dintre poze este plină de inimioare, semn că cei doi nu erau doar prieteni.

Vezi pe stirilekanald.ro pozele cu Luiza Melencu și tânarul

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate