Cătălin Botezatu o pune la punct pe Calina Dumitrescu la ”Bravo, ai stil! Celebrities” ”Știai în ce show te-ai înscris!”

Calina Dumitrescu, neagră de supărare la ”Bravo, ai stil! Celebrities”! Cătălin Botezatu reacționeză și o pune la punct de concurenta!

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Calina Dumitrescu

În editia de miercuri seara “Bravo, ai stil! Celebrities”, Ilinca Vandici, prezentatoarea show-ului, a facut un anunt care le-a luat prin surprindere pe cele noua concurente inscrise in competitia de stil: în momentul in care una dintre concurente este eliminata din competitie, stelutele primite din partea juratilor, acumulate pana in momentul eliminarii uneia dintre ele, se vor ”șterge”.

Calina Dumitrescu

Astfel, dupa eliminarea de sambata a Mariei Ilioiu, din aceasta saptamana, clasamentul concurentelor le aseaza pe acestea la egalitate, la linia de start, cu zero puncte.

Citeste si: Calina Dumitrescu este atacata de Maria Ilioiu si spiritele se incing in platoul "Bravo, ai stil! Celebrities"! De la ce a pornit conflictul

In editia de joi seara, difuzata de la ora 22:00, Calina Dumitrescu explica motivele pentru care, in culise, la finalul editiei trecute, si-a exprimat mahnirea cu privire la faptul ca, dupa resetarea ”scorului”, ea se afla pe ultimul loc. Discutiile in contradictoriu ale Calinei cu celelalte concurente se muta imediat la un schimb de replici acide, cu juratii.

 Cătălin Botezatu

Citeste si: Raluca Bădulescu, mesaj pentru Killa Fonic! Jurata de la Bravo, ai stil! Celebrities este cea mai mare fană a lui: „Îți convin și fani de 45 de ani?”

Citeste si: Raluca Bădulescu de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” ”M-am simțit cea mai babă”

Catalin Botezatu, deranjat de tonul concurentei, o pune la punct pe Calina Dumitrescu, rabufnind:

“Nu fi obraznica! (…) Mi se pare ca pentru varsta ta esti cam obraznicuta! Stiai foarte bine in ce show te-ai inscris. (…) Calina, trezeste-te!”, o apostrofeaza juratul pe concurenta!

Ce vor avea de zis ceilalti jurati si care este nemultumirea Calinei Dumitrescu veti putea afla urmarind editia din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzata de la ora 22:00, la Kanal D!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate