Theo Rose, apariție de senzație la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, cu sânii la vedere ”Te admir că ai avut curajul să vii așa, dezgolită”

Nimeni nu se aștepta la asta! Theo Rose, apariție de senzație la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, cu sânii la vedere ”Te admir că ai avut curajul să vii așa, dezgolită”

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Apariția lui Theo Rose sâmbătă la ”Bravo, ai stil! Celebrities” a uimit pe toată lumea. Nimeni nu se aștepta ca artista să vină cu sânii la vedere.

fara descriere

Theo a intrat în platoul show-ului și a început să cânte, însă privirile celor mai mulți au fost atrase de partea de sus a rochiei pe care o purta. Asta pentru că artista avea pe ea doar un val transparent, iar sânii se vedeau perfect, doar sfârcurile erau acoperite.

Theo Rose a fost sinceră când s-a văzut în monitoarele din platou: ”Ce-mi place mie, e că la televizor pare că am țâțe”, a spus Theo Rose râzând.

fara descriere

Apoi, a povestit un episod din culisele emisiunii. ”M-am întâlnit cu un coleg pe hol și l-am întrebat ce părerea are, dacă e nasol și mi-a zis ”Nu, nu se vede că nu ai țâțe”.

Jurații i-au apreciat nu neapărat ținuta, ci mai ales vocea, dar și curajul de a apărea în emisiune îmbrăcată așa.

Citeste si: Maria Ilioiu a fost eliminată de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”! Bianca Rus și Theo Rose, salvate de voturile telespectatorilor

Citeste si: Theo Rose de la "Bravo, ai stil! Celebrities", relație cu nepotul lui Nea Mărin! Cât de arătos este tânărul

Cătălin Botezatu: ”Te admir că ai avut curajul să vii așa, dezgolită”.

fara descriere

Ținuta lui Theo Rose, dar mai ales curajul ei, a fost notat cu note de 5 și de 4 de jurați, așa că tânăra a fost extrem de încântată.

Citeste si: Duet de senzatie intre Raluca Tanase si Theo Rose, live in platoul ''Bravo, ai stil Celebrities''

fara descriere

Andreea Tonciu a comentat apariția lui Theo Rose la Bravo ai stil: ”Eu dacă nu aveam sâni, nu veneam așa”

În culise, Andreea Tonciu a fost singura care a avut ceva de comentat referitor la sânii lui Theo. Nu ți-am înțeles ținuta, Theo Rose. Eu nici nu văd bine, am zis că nu ai nimic pe sfârcuri. Dar, hai să-ți sugerez ceva, sora mea, bagă-ți și tu ceva în sâni. Eu dacă eram ca ea și nu aveam sîni, nu veneam așa

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate