Raluca Bădulescu, mesaj pentru Killa Fonic! Jurata de la Bravo, ai stil! Celebrities este cea mai mare fană a lui: „Îți convin și fani de 45 de ani?”

Raluca Bădulescu a recunoscut în cadrul emisiunii Bravo ai stil Celebrities că este o mare fană a lui Killa Fonic.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

După ce Calina a defilat pe una dintre piesa Miami Bici a lui Killa Fonic, Raluca Bădulescu a vorbit despre cât de mult îi place muzica lui.

„Tu ce crezi că zice Killa Fonic, de exemplu, dacă el știe că eu sunt fana lui? Eu la copii l-am auzit, dar îmi place mult de tot. Cum ar fi, nu crezi că și-ar dori să aibă fani tineri?”, a spus Raluca Bădulescu, jurata emisiunii Bravo, ai sti! Celebrities de la Kanal D, în pauza de filmare.

Citeste si: Andreea Tonciu îi arată lenjeria intimă lui Cătălin Botezatu, la Bravo, ai stil! Celebrities: „Îți dau și din față dacă vrei”

Citeste si: Adio, ”pupi de la Bia”! Maurice Munteanu, despre ținuta Biancăi Rus, în această seara, la “Bravo, ai stil! Celebrities” ”Ai ceva de Eforie Sud!”

Citeste si: Survivor România 2020! De ce nu vorbește Elena Ionescu niciodată despre copilul său? Cea mai puternică Faimoasă evită discuțiile despre viața ei, în Dominicană

fara descriere

Raluca Bădulescu, mesaj pentru Killa Fonic!

Jurata de la Bravo ai stil Celebrities i-a transmis și un mesaj lui Killa Fonic, în pauza de filmare a emisiunii de la Kanal D. 

„Ce zici, Killa? Deci situația stă în felul următor: azi toate fetele au fost fierte pe piesele tale. Una dintre piesele pe care au defilat a fost cea din Miami Bici, piesă care îmi place, am și recunoscut-o, atenție, de la primul acord. Și a mai defilat una dintre ele pe o piesă de-a ta. Și voiam să îți spun că eu de la copil știu despre tine și ți-am urmărit cariera și îți știu și piesele și sunt și fana ta. Ce zici de treaba asta? Îți convin și fani de 45 de ani?”, este mesajul pe care i l-a transmis Raluca Bădulescu de la Bravo ai stil Celebrities cântărețului Killa Fonic.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate