Cătălin Cazacu a câştigat prima cursă de motociclism a sezonului! „Bravo, Vulture!”

Duminică, Cătălin Cazacu a câştigat prima cursă de motociclism a sezonului.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Fanii au aflat că Cătălin Cazacu a câştigat prima cursă de motociclism a sezonului din MotoRC. În prima etapă de la Adâncata, pe circuitul Motorpark, Cazacu (Racing Academy) a avut mult de furcă cu Bogdan Vrăjitoru. Pilotul de la CSM Bucureşti a condus o bună bucată de timp, însă pe final i-a cedat prima poziţie lui Cazacu, unul dintre prezentatorii emisiunii "Vulturii de noapte" de la Kanal D.

Citeste si: Surpriză colosală de ziua lui Giani Kiriță! Victor Slav și Cătălin Cazacu au intrat peste el în casă, în toiul nopții: „Bă, ați înnebunit?!”

Citeste si: Premiera la “Vulturii de noapte”. Victor Slav, Catalin Cazacu si Giani Kirita, cooptati in bandul Lidiei Buble?

Citeste si: "Vulturii de noapte", puși pe glume la Teo Show! Giani Kiriță, Cătălin Cazacu și Victor Slav și-au dat cu părerea despre cele mai sexy femei din showbiz

Cătălin Cazacu a câştigat prima cursă de motociclism a sezonului. În cursă au participat 22 de motociclişti 

Podiumul a fost completat de Ionuţ Mistode, care a avut o revenire senzaţională de pe locul opt al grilei de start. În cursă au participat 22 de motociclişti. Etapa a doua va avea loc în Grecia, pe circuitul Serres, apoi campionatul MotoRC va reveni la Adâncata pentru ultimele patru etape ale sezonului. (vezi câţi bani cere Cazacu pe motocicleta cu care a ajuns campion)

fara descriere

Cătălin Cazacu a câştigat prima cursă de motociclism a sezonului: "Dacă mai erau două ture leşinam"

Nu mai e un secret că Cătălin Cazacu a câştigat prima cursă de motociclism a sezonului. “Planul meu era să fug. Nu a funcţionat, aşa că am stat la cutie, am aşteptat ultimele cinci ture. A funcţionat şi până la urmă a ieşit. Cred că dacă mai erau două ture leşinam", a declarat Cătălin Cazacu la final. „Bravo, Vulture, felicitări! Termină sezonul pe primul loc și hai la mine să sărbătorim”, i-a scris un amic lui Cazacu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate