Câte clase are Bianca Drăgușanu! Îți vei schimba părerea despre ea

S-a aflat câte clase are Bianca Drăgușanu. Nimeni nu știa asta despre ea.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai admirate femei din showbiz-ul românesc. A apărut în atenția presei ca fiind ”blonda lui Bote” și de-a lungul anilor a reușit să se facă și ea cunoscută. Acum, numele ei este știut de toată lumea, iar iubitul a devenit celebru prin asocierea cu ea. 

Deși este un personaj controversat, puțini știu adevărul despre educația divei. 

Citeste si: Inna acum e celebră în întreaga lume, dar nimeni nu a știut în ce condiții a trăit în Mangalia! Cum era ea în copilărie

Citeste si: Bianca Drăguşanu a petrecut Paştele catolic la Marbella, împreună cu Alex Bodi: „Sărbători fericite tuturor!” FOTO

Citeste si: Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au certat pe bune în direct! Vezi care a fost motivul incredibil! "Ia zi câte ceaiuri mi-ai făcut tu mie?"

Bianca Drăgușanu este originară din Petroșani și a copilărit și studiat acolo. Frumoasa blondină a început liceul la Deva, dar s-a transferat ulterior la un liceu teoretic din orașul natal. Cu toate acestea, a absolvit clasa a XII-a în anul 2002 la un liceu economic din același oraș. 

fara descriere

Ce note a luat Bianca Drăgușanu la Bacalaureat 

 

Conform cancan.ro, Bianca Drăgușanu a luat note bune la Bacalaureat: 9 la proba orala de limba si literatura romana, 9 la proba scrisa, 8.50 la engleză, 7.20 la matematică, 10 la tehnica servirii consumatorilor si 10 la eduzație fizică. 

Citeste si: Victor Slav, despre partidele de amor cu Bianca Drăgușanu: „Ca să facem sex, trebuia să...”

Citeste si: Prima fotografie cu Carmen de la Sălciua nemachiată! Așa a fost surprinsă: „Nopțile nedormite și-au pus amprenta”

Așadar, Bianca a luat bac-ul cu media 8.95 si chiar s-a înscris la facultate. Ea nu a absolvit și studiile universitare, dar a demonstrat că a reușit să aibă succes pe plan profesional chiar și așa. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate