Victor Slav, despre partidele de amor cu Bianca Drăgușanu: „Ca să facem sex, trebuia să...”

Victor Slav , despre partidele de amor cu Bianca Drăgușanu. Ce a spus prezentatorul TV.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

Victor i-a făcut un roast de zile mari fostei sale soții, Bianca Drăgușanu, în cadrul emisiunii „Vulturii de noapte”. Prezentatorul TV a dat din casă și a spus lucruri extrem de intime din cuplul lor.

La aproape un an de la despărțire, Victor a vorbit despre viața sexuală cu Bianca. Bineînțeles, totul a fost spus în glumă, iar nimeni nu s-a supărat.

„În următorul moment, o să ne spunem pe rând ce avem pe suflet. O să încep eu să spun ce am pe suflet. Bianca o să fie în centrul antenției în acest joc”, a afirmat Victor Slav. Bianca Drăgușanu a reacționat imediat: “Extraordinar! Nu mă așteptam la asta, nu mă așteptam deloc”.

Ulterior, moderatorul de la Kanal D i-a întins mâna ca să o conducă spre fotoliul roșu din platou: “Te rog frumos, Bianca, să te ridici în picioare și să mergi cu mine la fotoliu”. După ce s-a așezat la locul special amenajat în platoul de televiziune, Victor Slav și-a început roast-ul: “Bianca, mi-ai reproșat că nu îți fac suficiente complimente. Îți spun acum: ești frumoasă, ești înaltă, ești slabă, ești mama perfectă. Dar cea mai mare calitate a ta este că ești fosta mea nevastă”. Când a auzit ultima parte, Bianca Drăgușanu a avut o grimasă.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, extrem de apropiată de fiica ei: „Păcat că Victor..”

Citeste si: Victor Slav, prima reacție după ce el și Bianca Drăgușanu au apărut împreună în emisiune: „Eu cu Bianca suntem...”

Citeste si: Incredibil, ce i-a reproșat Bianca lui Victor la un an de la despărțire!  ”Nu puteai să mergi nici până în parcare”

Citeste si: Victor Slav si Raluca Silea nu mai formeaza un cuplu EXCLUSIV

„Țin să precizez încă de la început, înainte să înceapă orice discuție că te iubesc”, i-a mai zis Victor, iar Bianca Drăgușanu l-a întrerupt: “Ce zisăși?”

Cum aveau loc partidele de amor dintre cei doi

Tot pentru că ești fosta mea nevastă. De când nu mai suntem împreună s-au diminuat considerabil și oglinzile prin casă; apropo de ce vorbeam mai devreme. Îmi aduc aminte că dintre noi lipsea total comunicarea. Cum poți vorbi cu o femeie, care și în bucătărie, când face o simplă omletă pozează ca pentru VOGUE?. Apropo de bucătărie: întotdeauna m-a amuzat convingerea ta că aparatele electronice funcționează cu fum.

Da, da. Când te-am întrebat cum vine asta, mi-ai răspuns dezarmant: cum a ieșit fumul din ele, cum nu mai funcționează. Nu știți ce înseamnă să fii obosit, să vrei să vezi un film liniștit pe canapea și să auzi lângă tine suspine înfundate.

Întrebi firesc: «Ce ai?». Vine replica: «Nimic!», întreb din nou: «Iubito, ce s-a întâmplat?». Tăcere. O iei de mână, faci ochii mici de compasiune și îi spui: «Ce s-a întâmplat, iubito, mie poți să îmi spui orice, știi doar». Se uită la tine cu ochii în lacrimi, disperată și-ți aruncă bomba: «M-am îngrășat 100 de grame» (…)”.

La finalul roast-ului despre Bianca Drăgușanu, Victor Slav a lansat informația-bombă despre partidele lor de amor: “Și un singur lucru mai vreau să spun: ca să facem sex, trebuia să te anunț cu minimum 24 de ore înainte, să ai timp să te pregătești”, iar Bianca a râs și nu l-a contrazis.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate