Câţi bani a câştigat, cu adevărat, trupa Andre! Andreea Bălan şi-a acuzat părintele că a luat cei 100.000 de dolari: “Tata m-a lăsat în fundul gol”

Nu mai e un secret câţi bani a câştigat, cu adevărat, trupa Andre.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

S-a aflat câţi bani a câştigat, cu adevărat, trupa Andre. Andreea Bălan şi Andreea Antonescu vor reface celebrul duet care s-a cestrămat în 2001, urmând să lanseze, în curând, şi un videclip. ”Ce pot să spun? Sunt chiar bucuroasă că voi cânta alături de Andreea Bălan. Este, probabil, cea mai apropiată persoană de mine. Eu, și o spun răspicat, eram nerăbdătoare să se concretizeze acest proiect, să revenim împreună pe scenă”, a declarat Andreea Antonescu pentru WOWbiz.ro. La vremea aceea, trupa Andre a dat o adevărată lovitură financiară, însă s-a lăsat cu scandal din cauza banilor. (vezi ce a făcut Andreea Antonescu după ce şi-a anunţat divorţul)

Citeste si: Povestea cutremurătoare a Andreei Antonescu! Ce s-a întâmplat DE FAPT când i-a murit tatăl! "Este pentru prima oară când îmi deschid sufletul așa" INTERVIU EXCLUSIV

Citeste si: Primele declarații după ce s-a anunțat că trupa Andre se reunește! ”Ne-am și certat, nu ne-am mai vorbit, n-am vrut să ne mai vedem sau auzim, dar viața ne-a adus de fiecare dată împreună”

Citeste si: Câştigurile din muzică ale Andreei Bălan au scăzut în ultimul an! Vezi câţi bani au intrat în conturile cântăreţei! EXCLUSIV

Câţi bani a câştigat, cu adevărat, trupa Andre: "Acum nu am mai nimic, stau în gazdă"

“Războiul dintre Andreea Bălan şi tatăl şi impresarul său, Săndel Bălan, continuă şi acum, după mai bine de cinci ani de la "evaporarea" trupei Andre. Motivul? Solista îl acuză pe tatăl ei că ar fi pus mâna pe cei 100.000 de dolari pe care ea i-a câştigat alături de Andreea Antonescu”, scria ziarul Averea în 2006. “De trei ani, de când a părăsit casa părintească din Ploieşti, Andreea Bălan s-a văzut nevoită, din lipsa banilor, să locuiască cu chirie în diverse apartamente din cartierele mărginaşe ale Capitalei: "Nu am suma necesară să-mi cumpăr o casă, tata m-a lăsat în fundul gol”, mai relata ziarul. „Deşi am câştigat zeci de mii de euro cu trupa Andre, acum nu am mai nimic, stau în gazdă, mă chinui să strâng bani pentru un apartament. Din păcate, băncile nu îmi pot acorda un credit imobiliar, deoarece nu sunt angajată nicăieri şi nici carte de muncă nu am", a mai declarat Andreea Bălan.

fara descriere

Câţi bani a câştigat, cu adevărat, trupa Andre: "Am avut şi eu partea mea"

Se ştie câţi bani a câştigat, cu adevărat, trupa Andre. “Deşi îşi acuză tatăl că nu i-a gestionat bine banii cîştigaţi din concerte, totuşi, Andreea conduce un Peugeot decapotabil, în valoare de 30.000 de euro: "Am cîştigat mult mai mulţi bani, nu este vorba doar despre banii de maşină, iar tatăl meu nu vrea să mi-i dea", a adăugat aceasta”, mai relata ziarul, care găzduia şi părerea tatălui Andreei Bălan: "Cu trupa Andre, fiica mea a cîştigat în jur de 100.000 dolari. Din aceşti bani am mai cumpărat un apartament în Ploieşti, dar şi maşina Andreei. Ea nu pune la socoteală şi cheltuielile casei, mâncarea şi hainele. În plus, eu am fost impresarul şi compozitorul trupei, aşa că am avut şi eu partea mea. Eu o ajut cu ce pot. În fiecare weekend, vin cu soţia la Bucureşti şi îi aducem mâncare la sufertaş”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate