Câți bani a câștigat până acum Bianca la Puterea Dragostei! Dezvăluirea a fost făcută chiar de ea

Bianca a încheiat săptămâna la Puterea Dragostei tristă, în lacrimi, după ce i s-a confirmat încă o dată că nu e iubită în casă.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Bianca de la Puterea Dragostei nu a mai fost protejata casei prin voturile telespectatorilor, așa cum ne obișnuise până acum. A fost un șoc pentru ea și un motiv de bucurie pentru ceilalți concurenți care s-au și manifestat zgomotos. Văzând încă o dată că nu este dorită în casă de colegii săi, dar mai ales în urma unor discuții interminabile cu None, cel căruia i-a spus din nou că-l iubește, Bianca a vărsat lacrimi amare. Ea i-a spus Andreei Mantea că vrea să plece acasă pentru că s-a săturat să fie singură împotriva tuturor.

Citeste si: Detaliul pe care l-au sesizat fanii Ralucăi, concurenta de la ”Puterea Dragostei”: ”Ricardo nu a intrat pentru tine”

"Nu mă aşteptam. Mă bucur că am rămas descoperită. Să mă voteze, să plec! Mă bucur că li se îndeplineşte dorinţa: să plec! M-am săturat de voi şi de toată casa asta. M-am săturat de ei. Vreau să fiu favorită numai ca să nu mă voteze. Credeţi că îmi doresc banii? E un pericol pentru mine să nu fiu protejată. Voi toţi vă înţelegeţi, numai eu sunt oaia neagră", a spus Bianca, plângând.

fara descriere

Cu câteva zile înainte, pe unul din grupurile ei de susținători, Bianca anunța de câte ori a câștigat până acum premiul săptămânal de 1.500 de euro. ”Am câștigat pentru a 7 oară”, spunea Bianca. Asta, în condițiile în care în urmă cu două săptămâni, deși câștigase premiul, Bianca a preferat să își protejeze casa și i-a cedat banii lui None.

Citeste si: Raluca de la Puterea Dragostei a fost și blondă! Cum arăta atunci iubita lui Ricardo

Citeste si: Larisa de la ”Puterea Dragostei”, muză de 10.000 de euro! Blondina valorează enorm

Dacă e să facem un calcul simplu, în urma celor 7 premii săptămânale, Bianca a câștigat până acum 10.500 de euro datorită voturilor acordate de telespectatorii emisiunii, care sunt susținătorii ei. 

Bianca de la Puterea Dragostei nu a mai fost printre favoriți

În gala de sâmbătă, deși toți din casa de la Puterea Dragostei sperau ca Bianca să fie eliminată, cel care a ieșit a fost Andrei. Și asta pentru că, pentru prima data, Simina a avut cele mai multe voturi de la teelspectatori și pe lângă premiul de 1.500 de euro, ea a putut să protejeze ”casa fetelor”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate