Câţi bani câştiga Tamara Buciuceanu! Marea actriţă încasa de 15 ani indemnizaţie de merit!

Tamara Buciuceanu a încasat indemnizaţie de merit din 2004.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

Tamara Buciuceanu a încasat indemnizaţie de merit pentru contribuţia sa artistică la cel mai înalt nivel. Indemnizaţia de merit se acordă  pentru realizări deosebite şi pentru recompensarea unei activităţi de notorietate în domeniul culturii, ştiinţei şi sportului.

Cuantumul lunar al indemnizaţiei de merit este egal cu o sumă ce reprezintă de trei ori valoarea salariului minim brut pe ţară garantat în plată şi este neimpozabil.( citeşte mesajul trimis de Familia Regală a României după decesul Tamarei Buciuceanu)

Citeste si: Scrisoarea înduioșătoare a lui Fuego la moartea Tamarei Buciuceanu: ” V-ați pus priceperea și sufletul pe scenă”

Citeste si: Care a fost ultima dorință a Tamarei Buciuceanu-Botez înainte de moarte

Citeste si: “Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini- kfetele.ro

Citeste si: Oana Zăvoranu, aminitiri din copilărie cu Tamara Buciuceanu-Botez: ”Mă cățăram pe gard și apoi în pom și-i furam cireșele”

Câţi bani câştiga Tamara Buciuceanu. Indemnizaţia era de 4.350 lei pe lună

Suma necesară pentru achitarea indemnizaţiilor de merit se suportă de la bugetul de stat. În momentul de faţă, fiecare beneficiar încasează lunar 4.350 de lei. Actriţa decedată marţi, la 90 de ani, a primit indemnizaţie începând cu luna martie a anului 2004. Atunci, numele Tamarei Buciuceanu a apărut pe o listă cu 1.500 de personalităţi întocmită de Ministerul Culturii şi Cultelor şi Academia Română.

Câţi bani câştiga Tamara Buciuceanu. La început, a încasat 600 de lei pe lună

“Indemnizaţia se acordă pe viaţă, este lunară, are valoarea a trei salarii medii pe economie (în total – circa 8 milioane şi jumătate) şi se impozitează, ceea ce înseamnă în prezent o sumă netă de circa 6 milioane de lei pe lună”, scria presa vremii. E posibil ca, pe lângă idemnizaţia de merit, Tamara Buciuceanu să mai fi încasat bani din drepturi de autor pentru piesele de teatru radiofonic. De câţiva ani, actriţa nu a mai apărut pe scenă, din cauza problemelor de sănătate, retrăgându-se din viaţa artistică.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Scandal uriaş după decesul Tamarei Buciuceanu! Costin Mărculescu îl acuză dur pe Ştefan Bănică Jr: „Nu a iubit-o niciodată. Nu l-a iubit nici pe tatăl său, ȘTEFAN BĂNICĂ senior,...

Tamara Buciuceanu și-ar fi prevestit moartea? Care au fost ultimele versuri recitate de actriță

Tamara Buciuceanu-Botez, regretul care a măcinat-o până în utlima zi de viață: „Nu se poate să ai chiar totul”

Mesajul lui Ștefan Bănică Jr după moartea Tamarei Buciuceanu: Mulțumesc pentru tot! Drum lin!

Anunțul care ZDRUNCINĂ toată scena politică! S-a aflat tot adevărul despre Klaus IOHANNIS

„Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o

Viața actorului Constantin Codrescu depășește orice scenariu de film. Otrăvirea soției de propria mamă, dezvăluită într-un vis ciudat

Tamara Buciuceanu-Botez, regretul care a măcinat-o până în utlima zi de viață: „Nu se poate să ai chiar totul”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies