Câți bani iau artiștii la petrecerile studenților și elevilor! Uite ce sumă încasează Andreea Bălan la Balul Bobocilor

Am aflat câți bani iau artiștii la petrecerile studenților și elevilor!

Distribuie pe:

Autor: A.V.


In articol:

  Urmează ”sezonul” Balurilor Bobocilor, iar studenții și elevii sunt nerăbdători să iasă în club alături de colegi și de prieteni pentru a se distra. Dar, mai mult decât atât, sunt nerăbdători să vadă cine va cânta la aceste petreceri. Astfel că, unul dintre artiștii care se vor afla și de data aceasta pe scenă este chiar Andreea Bălan. Artista cere în jur de 2500 de euro pentru a presta un spectacol pe scenă de 45 de minute. La fel și colega sa, Andreea Antonescu, astfel că împreună strâng 5000 de euro.

  Pe de altă parte, însă, Bella Santiago încasează și 2500 de euro, iar membrii trupei FreeStay cer 2200 de euro. Elena Ionescu, ex-Mandinga, cere 1200 de euro. Emy Alupei și Ester Peony cer câte 1000 de euro pentru prestația de pe scenă de 45 de minute, scrie Cancan.

  Citeste si: Breaking News. A fost ucis Maradona?! Acuzațiile care fac înconjurul Planetei - evz.ro

  Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

  Citeste si: Andreea Bălan a mărturisit ce s-a întâmplat în biserică, în timpul cununiei religioase: ”Toată slujba am plâns”

  Citeste si: Andreea Bălan, fotografii emoționante cu bunica ei prezentă la nuntă: "Mamaia mea iubită, puternică și minunată"

  Citeste si: Actualul iubit al Andreei Antonescu s-a iubit în trecut cu o altă brunetă celebră! "M-a înșelat, am văzut poze, filmulețe!"- Acuzat că se cuplase cu ea doar pentru a deveni cunoscut

  Andreea Bălan a mărturisit ce s-a întâmplat în biserică, în timpul cununiei religioase

  Una dintre cele mai iubite artiste din România a făcut mărturusiri emoționante despre ce s-a întâmplat în biserică în timpul cununiei religioase. Andreea Bălan a mărturisit că a plâns pe întreaga durată a slujbei, fiind foarte emoționată.

  „Ne-am apucat de organizare imediat cum mi-am revenit de pe patul de spital. Noi am mai făcut o ceremonie pe plajă în America. Pentru că am trecut prin ce am trecut şi în cel mai greu moment ne-am dat seama că avem nevoie şi de acte. (...) Mi-am dat seama că în ziua nunţii nu ai timp nici 5 minute să vorbeşti cu fiecare invitat. Mâncare foarte bună. Prima parte a videoclipului s-a filmat la Alba Iulia. În biserică mi-am dat masca jos. Eu am două personaje, Andreea Bălan cea strong şi cea de acasă, sensibilă. Când am văzut-o pe bunica, toată slujba am plâns. Are 84 de ani. S-a dus masca şi i-am zis lui George că nu mă mai pot abţine. Când am trecut prin momente foarte grele am putut să trec peste şi să îmi pun masca de femeie strong, dar în biserică nu am mai putut. Viaţa mea nu a fost deloc uşoară. Am trecut peste momente grele. Dacă îţi doreşti cu adevărat, poţi să ai nunta pe care ţi-o doreşti şi atunci mi-am dat seama că ai nevoie de foarte multă determinare. (...) E foarte important să faci greşeli. Că din greşeli înveţi. A fost un punct decisiv din viaţa mea, cu greu mi-am revenit. Ea a venit atunci în vizită şi am reluat legătura. Şi aveam piesa „Reset la inimă” şi am zis să o facem împreună. Am muncit foarte mult, două săptămâni a fost foarte greu. (n.r. despre împăcarea cu Andreea Antonescu).” a spus Andreea Bălan la o emisiune tv.

  Galerie foto  Urmatorul articol
  Abonează-te pe

  Citește și:

  Anca Serea și Adi Sînă au fost dați în judecată, din nou

  Decesul lui Maradona: Apar acuzații de omor! Răsturnare totală de situație

  Nu mai luați aceste medicamente din farmacii! Vă pot îmbolnăvi foarte grav! Avertisment de ultimă oră

  Doamna Isoscel, discretă până în ultima clipă! Ce dramă ascundea marea actriță Tamara Buciuceanu

  Câţi bani câştiga Tamara Buciuceanu! Marea actriţă încasa de 15 ani indemnizaţie de merit!

  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Cookies