Caz șocant! COVID-19 a salvat-o de la o moarte sigură: „Mi-a salvat viața. Dacă nu s-ar fi descoperit...”

Caz șocant în Marea Britanie. O femeie susține că virusul care face ravagii la nivel mondial i-a salvat viața, cu toate că ar fi putut să o omoare.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Caz șocant! Cum i-a salvat COVID-19 viața unei femei din Marea Britanie? „Dacă nu s-ar fi descoperit...”


In articol:

Angela Schlegel este actriță în Marea Britanie și susține că virusul COVID-19 care a făcut ravagii în lume i-a salvat viață. Cum a fost acest lucru posibil? Ei bine, la scurt timp după ce a fost internată cu simptome specifice noului coronavirus, femeia a aflat că suferă și de o boală extrem de rară la nivelul inimii, care, din spusele medicilor, ar fi omorât-o.

COVID-19 i-a salvat viața

Potrivit publicației britanice The Mirror, femeia susține că dacă nu ajungea la spital din cauza îmbolnăvirii cu coronavirus, nu ar fi aflat niciodată de afecțiunea de care suferea la inimă și în scurt timp putea să moară, întrucât starea ei se putea deteriora rapid.

Citeste si: O elevă dintr-o comună vasluiană i-a cerut primarului un telefon nou pentru școala online: „Când voi primi alocaţia, vă voi aduce banii”

Citeste si: Se dau bani de la stat pentru plata chiriilor! Cine ar putea să beneficieze și care sunt condițiile

Citeste si: Îngrozitor! Cea mai frumoasă femeie din România ascunde o dramă cumplită. Și-a ținut bebelușul mort în brațe: „Mă durea atât de tare inima. Am zis că e posibil să plesnească”

Angela a început să aibă simptomele de coronavirus acasă, iar 11 zile mai târziu a fost internată la un spital din Londra. Veștile aveau să fie mult mai înfricoșătoare față de așteptările ei, căci în timp ce o tratau de COVID-19, medicii și-au dat seama că inima femeii nu funcționa cum trebuie.

 Aceasta prezenta acumulări de lichid în jurul plămânilor și a inimi, iar medicii au diagnosticat-o cu o boală inflamatorie a vaselor de sânge de dimensiuni mici și medii, care pot afecta plămânii, pielea, inima, rinichii, nervii și intestinele.

„Dacă nu s-ar fi descoperit, aș fi putut muri. Pe termen lung mi-a salvat viața, dar pe termen scurt, coronavirusul aproape că m-a omorât”, a declarat Angela Schlegel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Se pare că, femeia prezenta acumulări de lichid în jurul plămânilor și a inimi, iar medicii au diagnosticat-o cu o boală inflamatorie a vaselor de sânge de dimensiuni mici și medii, care pot afecta plămânii, pielea, inima, rinichii, nervii și intestinele.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate