Caz șocant. Și-a omorât fetița de numai 5 luni! Motivul crimei este halucinant

Caz șocant în America. Un bărbat în vârstă de 26 de ani și-a omorât fetița de numai 5 luni dintr-un motiv halucinant: aceasta plângea și nu putea urmări un meci de fotbal!

Distribuie pe:

Autor: A.I.

Pedro Favela Salgado (26 de ani) se afla acasă în urmă cu câteva zile și încerca să urmărească meciul de fotbal dintre Club America și Tiburones Rojos de Veracurz. Pentru că fetița lui de numai 5 luni plângea, acesta a comis un gest absolut șocant: a strâns-o de gât, omorând-o!

Bărbatul a fost reținut de către poliția din El Paso (Texas) după crima abominabilă comisă. În momentul crimei, bărbatul îi avea în grijă pe cei doi copii ai săi, fetița de 5 luni și un băiat în vârstă de un an și 9 luni, Gerson Mateo Aguilera, fiul lui vitreg. Tânărul avea o relație cu Michelle Gutierrez.

Bărbatul le-a declarat anchetatorilor că fetița a plâns încontinuu în timpul primei reprize a meciului, așa că a strâns-o de față și de gât. A pus-o apoi în patul ei și i-a dat biberonul. Fata a fost transportată în stare gravă la spital, unde a murit, informează diario.mx. În cadrul anchetei s-a aflat că și băiatul avea urme ale unei agresiuni. Tânărul tată ucigaș va petrece mulți ani în spatele gratiilor.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate